Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
1 saat yuruyus yaptimm.emziriyorum sutumu etkilemeden diyete basliycam simdi bakiniyim diyet bolumunde bana uygun olani seceyim:KK5::spor::spor::spor:
Emzirirken montiğnac yapabilirsin habibte . Bebişte sende saglıklı olursunuz ;) aç kalmadan doyana kadar yiyenilirsin hemde ..
Diyet deneyimleri bölümünde linkin var 2008 de ben açmıştım :-) hala gelen ve yapan olur montiğnacı .. 25 senelik diyet hayatımda yaptıgım ve bildiğim en saglıklı beslenme şekli . Ana yapısı GL endeks ve seçiçi yemek düzeni ...

Neden bu mesajı yazana kadar cevap yazardın?Yoksa alındın mı?:KK64:Mesajlarında hep halay çekiyorsun ya o yüzden dedimdi.:KK19:
Yok kız alınmam çıt kırıldım değilim ya uykusuzluktan ne yazacağımı bilemedim ondan öyle halay falan çekiyom ama kilo alıyorum ohh sefam olsun bir gıdım et bin ayıp örter :halay::nazar:

Evet ya gelirdik dimi nevoş :KK70::KK70:

Mor severler kulübü kuralım o vakit , benim oturma odasıda mor cenneti :KK70::KK70: getçi bi haftaya kadar tarih olacakya ...
Vallahi giderdik:70:
Ben bayılırım :KK45:Benim henüz mor değil mor yapma planlarım var:KK45:
Hayırlı olsun değişiklik mi yapıyorsunuz:KK19:

Vallahi giderdik:KK70:
Ben bayılırım :KK45:Benim henüz mor değil mor yapma planlarım var:KK45:
Hayırlı olsun değişiklik mi yapıyorsunuz:KK19:
Bilmiyorum ama ne bilim lila mor benim çok hoşuma gidiyorum ondan önceki senem kırmızı aşkı vardı şimdi lila mor ben renklerin enerjisine inanırım ayol bacım bu mesajı kime yazdın anam mesajlar cevap karışıyor

Back
X