Tamam gidiyorumSen bence uyumaya git![]()

Bu konuşma burada kalmadı sonra devam edeceğiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam gidiyorumSen bence uyumaya git![]()

Tabi ki@deynepnaz yarışmaya katılmayı düşünmüyor
Sen bize başka birşey yap o zaman![]()
İyi gecelerTamam gidiyorumsabah erken kalkacağım
Bu konuşma burada kalmadı sonra devam edeceğiz![]()
Saat 4.30 ne gecesiİyi geceler![]()
Doğru artık günaydın demek lazım, bende gün daha aymadan biraz uykuya kacayim, iyi gecelerSaat 4.30 ne gecesi![]()
Evet ya gelirdik dimi nevoşBende mor rengi çok seviyorumGüle güle kullan perdelerini
Yakın olsaydık bizde gelirdik
![]()
Emzirirken montiğnac yapabilirsin habibte . Bebişte sende saglıklı olursunuz1 saat yuruyus yaptimm.emziriyorum sutumu etkilemeden diyete basliycam simdi bakiniyim diyet bolumunde bana uygun olani seceyim![]()
Ben sahurda katıldım aralarınaNöbetmi tuttunuz bacılar 5'e kadar![]()
Madem uyumadın sahurda sen de gelseydin laflardıkBu gece uyku girmedi gozune![]()
Yok kız alınmam çıt kırıldım değilim ya uykusuzluktan ne yazacağımı bilemedim ondan öyle halay falan çekiyom ama kilo alıyorum ohh sefam olsun bir gıdım et bin ayıp örterNeden bu mesajı yazana kadar cevap yazardın?Yoksa alındın mı?Mesajlarında hep halay çekiyorsun ya o yüzden dedimdi.
![]()

Vallahi giderdikEvet ya gelirdik dimi nevoş
Mor severler kulübü kuralım o vakit , benim oturma odasıda mor cennetigetçi bi haftaya kadar tarih olacakya ...
Ben sahurda katıldım aralarına
Madem uyumadın sahurda sen de gelseydin laflardık![]()

Kuran mı okudun ?Aklıma o geldi.Başka işler peşindeydim![]()
Bilmiyorum ama ne bilim lila mor benim çok hoşuma gidiyorum ondan önceki senem kırmızı aşkı vardı şimdi lila mor ben renklerin enerjisine inanırım ayol bacım bu mesajı kime yazdın anam mesajlar cevap karışıyorVallahi giderdik
Ben bayılırımBenim henüz mor değil mor yapma planlarım var
Hayırlı olsun değişiklik mi yapıyorsunuz![]()
Bana mı yazdın bacım Ayol mukabeleye gideceğimKuran mı okudun ?Aklıma o geldi.![]()
Yok canım cimcimeye yazdım.Allah kabul etsin.Bana mı yazdın bacım Ayol mukabeleye gideceğim