Ya işte ben ablişime gidince yaparım bol bol inşallahGel kollarima bende yaparim sana
Kiz kalk yapmasinda bir seycik yok
Kucucuk hamurdan ne kadar sey cikti
Ama tek basima zor oluyor
Simdi bunlari yaparken biride pisireydi iyi olurdu
Zaten tepsiyi unlamamisim yapismis yaptiklarim
Suan ben boyleyim
Insallah canim benimYa işte ben ablişime gidince yaparım bol bol inşallah
Bize yok mu
Katagori felan yokkk bu eski konu hemen sayfayi kapatMerhabalar canlarYeni kategorimiz hayirli olsuunnnnn
Soruyor musun birde hih tabiki de var vuslatimmBize yok mu
Katagori felan yokkk bu eski konu hemen sayfayi kapat
Yeni katagori olunca ben sana haber veririm guven bana
Tezek mi kokuyorKadınlar kulubünü kim kurmuş diye merak ettiğim bir dönem ki aslaa meraklı bir kişi değilimbir röportajınıza denk gelmiştim, O röportajda anlam veremediğim tek şey yeniden evlenebilirim kısmıydı çünkü evli idiniz. Anlaşılan röportajdaki tüm kehanetler bir bir gerçek oluyor. Tezek koktuğunuzda misyon tamamdır...
Bu arada nikah nerede saat kaçta? Muhtemelen İzmit ya da Başiskele dolaylarında olacağından, gizliden nikaha gelip KK adına dikizleme işine talibim. @Kazen
Teşekkür ederim MargamSoruyor musun birde hih tabiki de var vuslatimm
Daha cok isim var vuslatim ufaktan kacayim ben gorusmek uzere :)Teşekkür ederim MargamEllerine sağlık kuzum
Kolay gelsin canım, bereketli iftarlarDaha cok isim var vuslatim ufaktan kacayim ben gorusmek uzere :)
Bende yapinca tek basima yapiyorum ben kizartiyorum onlar yiyor nide kiymetimi bilen olaydi iyiydi kardesim gelsin bende ona yapayim bariGel kollarima bende yaparim sana
Kiz kalk yapmasinda bir seycik yok
Kucucuk hamurdan ne kadar sey cikti
Ama tek basima zor oluyor
Simdi bunlari yaparken biride pisireydi iyi olurdu
Zaten tepsiyi unlamamisim yapismis yaptiklarim
Suan ben boyleyim
Kolay gelsin canımSekerpare de yapicam ama evde margarin bitmis aksami beklenem lazim halim kalmadi cok yoruldum ama bugun ev isi yapasim tuttu
Basim agriyor
1saat kala bu moda bagliyorum
Eki Görüntüle 1843113
Arada gel yaptıklarını paylaş bizimleSizin topigi takip ediyorum nefis yemekler var
Buradan cok sey ogrenip yapmisligim var
Hele senden nevos az gece mesaj atmadim sana ilk kurabiye yaparken falan
Cenem dustu benim ya
Bence merak ettigimiz sahis yada kazenin ex kayinvalidesiTezek mi kokuyor
Kazen egzantirik bir hal almaya basladi
Es adayi acaba burada uyemi cok merak ettim kimse bir adin one ciksin litfen
Aynen cnmİki defa oylama bitiş yazılınca anlaşılması zor oldu galiba demek istedim
Tezek mi kokuyor
Kazen egzantirik bir hal almaya basladi
Es adayi acaba burada uyemi cok merak ettim kimse bir adin one ciksin litfen
Ne is yapioki meslegi kk mi baska isi varmi
Yok hayali çoban olmakmış (tabi o bunu tezek kokmalı şeklinde belirtmiş) o bakımdan dediydim.
Gerçi şimdi de yaptığı iş çobanlıktan farksız
Ayyy onun profil resmi varya oyle karizmatik ki benim kafamda kazen o kişiNe is yapioki meslegi kk mi baska isi varmi
Kazen abi bi basin aciklamasi yapsada rahatlasakyada bizi site disina sutlayacak