- Emoji Skoru
- 59.812
- Puanlar
- 798
BilememHahahahahahhahahyok gayri
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BilememHahahahahahhahahyok gayri
![]()

Vallahi kururumKurursun![]()
Ne guzelBen çayıda çok içerim,suyuda çok içerimGünlük tükettiğim sıvı miktarı çok fazla
![]()
Sağol canımTesekkurler nevos hanimmmm...ben oruc tutmuuorummm size allah kolaylik versin![]()
Bizde senden kurtuluruzzzz rahatlar nefes alirizzzVallahi kururum![]()

Bizde senden kurtuluruzzzz rahatlar nefes alirizzz![]()
Canım temkin vakti kaldırıldı diye biliyorum ben, tam vaktinde okunuyormuş, şüpheye düştüm bak şimdiVuslatim ezan okunmasını beklemeden kapatmak gerekiyormuş azimizi . Temkin saati diyorlar. Normal ezandan 15 20 dk a onu biliyor musun .
Ne sevmesi cimcimemm beni seveni severimHabibtem nevosu çok sevdinden uğraşıyorsun demi![]()
Çok beklersinBizde senden kurtuluruzzzz rahatlar nefes alirizzz![]()
Ben susuz kalmamÇok belli ediyorHabibtem nevosu çok sevdinden uğraşıyorsun demi![]()
Ne anladın kız, ben anlamadımHahahahahahhahahyok gayri
![]()

Bende ne tesadüfNe sevmesi cimcimemm beni seveni severim![]()
Evlimisin ablaaaNe gibi![]()
Canım temkin vakti kaldırıldı diye biliyorum ben, tam vaktinde okunuyormuş, şüpheye düştüm bak şimdi15-20 değilde 5 dakika kala niyetimi ediyorum ben.
Ne sevmesi cimcimemm beni seveni severim![]()
Buyuksimun bendennn nnenem yasindasin aklini benim gibj kucuk minnacik kisilere ugrasiyorsun ayip sanaBende ne tesadüf![]()
Hicte belli degilEe nevos seni seviyor![]()
Ben demedimmm.oylee birsey cimcimeee lutfen kendi icindekileri soyluyorsun ayip.oluyor amaaKocasını ozluyordur diyor:70;