Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ucuz mu :rolleyes: Mash mash :nazar: Hamile oldugunu biliyrdum ama ucuz oldugunu bilmiyordum nevos.Ben kizima hamileyken o da hamileydi sonra bebgini dusurdu :KK43: Cok uzulmustum o zaman .Rabbim 3 mutluluk birden nasip etmis ne guzel mash
Canım güzel birşeye sahip olmak için önce sınavdan geçmek gerekiyor..:KK51:3 yavruya kavuşması için biraz üzüldü ama sonunda çok büyük mutluluğa sahip oldu:nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46:

Canım güzel birşeye sahip olmak için önce sınavdan geçmek gerekiyor..:KK51:3 yavruya kavuşması için biraz üzüldü ama sonunda çok büyük mutluluğa sahip oldu:nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46:

Cok dogru ,Zahmetsiz Rahmet olmuyor :KK51: Rabbim bizleri sabredenlerden eylesin inh canim :KK19:

Sen 1 yıldır buralardasın o daha önce katılmıştı;)
1 seferde girişimde bulundu aksilikler oldu:KK53:

Onceden azerin in topiginde takiliyordum ,gunluk yaptigimiz ev islerini ,puf noktalarini ,pasta tarifleri falan yaziyorduk :KK30: Tam bi altin gunu kivamindaydi topigimiz :-) Sonra oradaki arkadaslar dagilinca bende yemek bolumune geldim ,iyuki de gelmisim :rolleyes: Keske daha once kesfetseymisim :KK19:

ayıp deelmi arkamdan dedikodu yapıyonuz dağıtıyımmı burayı ha dagıtıyımmı:sinirli::sinirli::sinirli::skandal::KK53:

Onceden azerin in topiginde takiliyordum ,gunluk yaptigimiz ev islerini ,puf noktalarini ,pasta tarifleri falan yaziyorduk :KK30: Tam bi altin gunu kivamindaydi topigimiz :-) Sonra oradaki arkadaslar dagilinca bende yemek bolumune geldim ,iyuki de gelmisim :rolleyes: Keske daha once kesfetseymisim :KK19:
Biliyorum o topiği ,o bölümlede ben ilgileniyorum:KK45:Ben seni yemek bölümüne gelene kadar hiç görmemiştim:KK45:
Keşke daha önce gelseydin:KK19:

Back
X