- Emoji Skoru
- 17.417
- Puanlar
- 298
Sen gelişmeleri bayağı geriden takip ediyorsunÜçüzler kocaman oldu
![]()
Ucuz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen gelişmeleri bayağı geriden takip ediyorsunÜçüzler kocaman oldu
![]()
Yalan değil çok tembel![]()
Canım güzel birşeye sahip olmak için önce sınavdan geçmek gerekiyor..Ucuz muMash mash
Hamile oldugunu biliyrdum ama ucuz oldugunu bilmiyordum nevos.Ben kizima hamileyken o da hamileydi sonra bebgini dusurdu
Cok uzulmustum o zaman .Rabbim 3 mutluluk birden nasip etmis ne guzel mash
Hiçbir şey yapamazHem tembel hem.yaramaz@tolin duyarsa profilimi karaliycak yine
![]()

1 sefer yarışmaya katıldı haberin yok mu![]()
Sen 1 yıldır buralardasın o daha önce katılmıştıYok nevos ,kacirmisim cok uzuldum yaf![]()
Ben gördüğümde şok olmuştumValla iyiymis nevos ,hatta canim istedi bile![]()
Canım güzel birşeye sahip olmak için önce sınavdan geçmek gerekiyor..3 yavruya kavuşması için biraz üzüldü ama sonunda çok büyük mutluluğa sahip oldu
![]()
Amin canım inşaallahCok dogru ,Zahmetsiz Rahmet olmuyorRabbim bizleri sabredenlerden eylesin inh canim
![]()
Sen 1 yıldır buralardasın o daha önce katılmıştı
1 seferde girişimde bulundu aksilikler oldu![]()
Biliyorum o topiği ,o bölümlede ben ilgileniyorumOnceden azerin in topiginde takiliyordum ,gunluk yaptigimiz ev islerini ,puf noktalarini ,pasta tarifleri falan yaziyordukTam bi altin gunu kivamindaydi topigimiz
Sonra oradaki arkadaslar dagilinca bende yemek bolumune geldim ,iyuki de gelmisim
Keske daha once kesfetseymisim
![]()
Hoşgeldin tolin'cimayıp deelmi arkamdan dedikodu yapıyonuz dağıtıyımmı burayı ha dagıtıyımmı![]()
Senin hakkında ne kadar güzel şeyler söyledikgordum beceriksiz evde kalmış ve daha yumurta kırmayı bıle bılmıyo demışsınızHoşgeldin tolin'cimNerede dedikodu yapmışız
Senin hakkında ne kadar güzel şeyler söyledik
![]()

Geçen gün sen ağlamıyor muydun profil mesajlarında evde kaldım diyegordum beceriksiz evde kalmış ve daha yumurta kırmayı bıle bılmıyo demışsınız![]()
Ne yapalım yalan mı söyleyelimgordum beceriksiz evde kalmış ve daha yumurta kırmayı bıle bılmıyo demışsınız![]()
maşallah gozunuzdende bişey kacmıyorGeçen gün sen ağlamıyor muydun profil mesajlarında evde kaldım diye![]()

nevresteeeee kaşınıyon galıbaNe yapalım yalan mı söyleyelimNe ise onu söyledik
![]()