- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Koptum yeminle![]()
![]()
![]()
Senin adam okumasin buralari aman
![]()
Valla zaten kk yi cekemiyor. Birde bunu duysa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koptum yeminle![]()
![]()
![]()
Senin adam okumasin buralari aman
![]()
Balkonda uyuyakalmışım, başım ağrıyor
Çok konuşuyorlar çoook,ne buluyorlarsa bu kadar çok konuşacak konu?Hele bir deynepnaz var,daldan dala daldan dalaGeçmişi okumaya yetişemedim kimasallahiniz var susssuuuunnnnn diye çığlık atasım geldi
![]()
Nereye gittin,iftarda ne vardıGezmedeydim yawrum![]()
Evet ya deynepnaz hiç susmuyor onun yüzünden bazen konuya gelmiyoruzÇok konuşuyorlar çoook,ne buluyorlarsa bu kadar çok konuşacak konu?Hele bir deynepnaz var,daldan dala daldan dala![]()
Farkettim ,beğenip kaçıyoruz,selam versek borçlu çıkarız ,kurtulamayız elinden diye yorum yazmıyoruzEvet ya deynepnaz hiç susmuyor onun yüzünden bazen konuya gelmiyoruz![]()
Sen deynepnaz'dan bayağı dertlisinFarkettim ,beğenip kaçıyoruz,selam versek borçlu çıkarız ,kurtulamayız elinden diye yorum yazmıyoruz,hiç mi işi gücü yok bu kadının yahu.Hayır anca dilinde var,yarışmaya katıl diyorlar o zaman yan çiziyor
![]()
Yok canım bozulmam ben,beğenip kaçabilirsinSen deynepnaz'dan bayağı dertlisin
Ben uzun uzun yazmaya vaktim olmayınca ya beğenip kaçıyorum yada okuyup kaçıyorumHemen yazmayınca bozuldun zannettim
Nasılsın neler yapıyorsun![]()
Ben gündüzleri genelde cepten sadece kontrol ediyorum.Pcye geçme vaktim olmuyor..Geceleri pc benim kimse bakamazYok canım bozulmam ben,beğenip kaçabilirsin.Her zaman müsait olmayabilirsin,bir de telle giriyorsan yazmak daha sıkıcı olabiliyor,takılıyorum ben sana.Benim kızın biraz ateşi vardı bugün ,ona sıkıldım,şu an iyi Allah'a şükür.başka bir farklılık yok,aynen devam rutin işlere.
Teşekkür ederim canım.Geceleri de benim olsa çok iyi olur.Benim oğlan şimdi duşa gireceğim,çıktığımda alırım dedi,benim yine 1 tane ,sizin evde sana sıra hiç gelmez.Ben gündüzleri genelde cepten sadece kontrol ediyorum.Pcye geçme vaktim olmuyor..Geceleri pc benim kimse bakamazCepten yazmak hep zor geliyor
Çok geçmiş olsun canımHava çok değişken ,hiç güven olmuyor..
![]()
Pc de öncelik her zaman benim canımTeşekkür ederim canım.Geceleri de benim olsa çok iyi olur.Benim oğlan şimdi duşa gireceğim,çıktığımda alırım dedi,benim yine 1 tane ,sizin evde sana sıra hiç gelmez.![]()
Geçmiş olsun canım, benim küçük kızım da ateşlendi bugünYok canım bozulmam ben,beğenip kaçabilirsin.Her zaman müsait olmayabilirsin,bir de telle giriyorsan yazmak daha sıkıcı olabiliyor,takılıyorum ben sana.Benim kızın biraz ateşi vardı bugün ,ona sıkıldım,şu an iyi Allah'a şükür.başka bir farklılık yok,aynen devam rutin işlere.
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım, benim küçük kızım da ateşlendi bugün![]()
Benim kızım bayılıyor şurup içmeye:) Bugün ateş düşürücü içirdim, aradan 2 saat geçti, anne yine ilaç ne zaman vericen diyornuryolu ,
Teşekkür ederim canım.Benimki ilaç içmek te istemiyor
.Bugün ara ara ateşi çıktı,şurup verdim,yarına geçmezse antibiyotik verir dr.Zorla içiriyorum,inşallah yarına kadar tamamen geçer ikimizin kuzusunun rahatsızlığı da.
![]()
Kim söylemişse ayıp etmişBirsey yapamaz diyenlere istee buyrun 3 aylik bebegim ve 3 yasinda kizim veee ssusmayan bie koca varken evde yaptimmm![]()