Dedikodu deyince niye aklına ben geldimYaptıktan sonra da deriz ki,boşver dedikodu yapmayalım deriz di mi?. @Nevreste nerelerde acaba,bugün hiç denk gelmedim.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedikodu deyince niye aklına ben geldimYaptıktan sonra da deriz ki,boşver dedikodu yapmayalım deriz di mi?. @Nevreste nerelerde acaba,bugün hiç denk gelmedim.
![]()
Gece iyi oluyorda gündüz sıcakta dolaşmak zor oluyor1 de eve gelmenden belli zatenEv gibisi yok
![]()
Ben de gündüzleri evde kalmayı tercih ediyorum sıcakta, denize gitmek dışında tabiGece iyi oluyorda gündüz sıcakta dolaşmak zor oluyor![]()
Tabi sizin sahiliniz var ne güzelBen de gündüzleri evde kalmayı tercih ediyorum sıcakta, denize gitmek dışında tabiKızım iyice iyileşsinde, akşam sahilde voltaya gideriz artık biz de
![]()
Tabi sizin sahiliniz var ne güzelBiz ancak park,bahçe geziyoruz
İnşaallah canım![]()
Hiç kıskanmadım
Evet deniz kıyısında oturup çekirdek çitliyoruz
![]()

Evet canım gündüz kızlar için biraz alışveriş yaptıkakşamda arkadaşlarla gezmeye gittik
![]()
Hiç kıskanmadım
Karadenize gitmeyi çok istiyorum ilerde nasip olur inşaallah![]()

Yok canım olur mu öyle şey
İnşaAllah canımBuralara gelip beni aramadan dönersen yıkarım ortalığı ona göre
![]()
Sabah erken kalkıyorsa oturamıyordur@deynepnaz bu aralar kaytarıyor, gelmiyor bu saatlerde![]()
Ben 3 saatlik uykuyla duruyorum, alışmışım uykusuzluğaSabah erken kalkıyorsa oturamıyordur![]()
Sicak miii ay birazda buraya postalayin o guzel havalara hasretiz yaaGece iyi oluyorda gündüz sıcakta dolaşmak zor oluyor![]()

Küçük çocuk olunca mecburenBen 3 saatlik uykuyla duruyorum, alışmışım uykusuzluğa![]()
2 gündür çok sıcakSicak miii ay birazda buraya postalayin o guzel havalara hasretiz yaa
kista kaldik biz donuyokkk![]()
Bana mı dedinBen geldimmmmm kk nin en sirin en genc semptik bayani![]()