- Emoji Skoru
- 8.755
- Puanlar
- 248
bi tepside ben alayim cnm
tabi doyarsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi tepside ben alayim cnm
Hem Nevoşumun arkasındayım, hem gencimNebosun arkadasiysan yaslisindir sende..4 cocugun var allah bagislasin ne genci beee![]()

Yamacimaa gel sana veririm bunlarin aklina uymaaabi tepside ben alayim cnm
tabi doyarsam![]()

Tolin şimdi uyuyordur seni benim elimden kurtaramazBana bak nevos hanmmm.hakkimi yeme senin gibi cene calmiyous sabah aksam..saygida kusut etmiyorsam saygimdannn @tolin gel.bebisim su yasli kari bak ne diyor![]()
45 var misin ablaaHem Nevoşumun arkasındayım, hem gencim4 çocuklu olunca yaşlı mı olmak gerekiyor
![]()
Kemik agrisi uyutmuyorr sanirim kiyamam sanaaa...kemik erimesi icin bol bol.yogurt ye nenecimTolin şimdi uyuyordur seni benim elimden kurtaramaz
Benim sadece dilim çalışmıyor,elimde çalışıyor,kendin ile karıştırma beni![]()
Sende 2 yaş büyük45 var misin ablaa![]()
İltifatta yaramıyor yaAgzimla.istedimmm ben demeden yapma gerekiyordu![]()
bocukmu dediniz ayy kasinti tuttu gece geceGurbet bocegiii ayyy aman kusu canim neredesin sen

Sen tolin'e ne demek istedinKemik agrisi uyutmuyorr sanirim kiyamam sanaaa...kemik erimesi icin bol bol.yogurt ye nenecim@tolin laf yok tamami uyusun buyusun benim yavrucagim
![]()

Yok, 65 den gün aldım45 var misin ablaa![]()
Naftalin kullan canimmm kuflenmeezsinbocukmu dediniz ayy kasinti tuttu gece gece
fransadayim ben .gurbetin en ucra kosesinde 1. katta curumekteyim![]()
Sen geç kalmış olabilir misinMasallah ne ara cocuk yapmssin![]()
Benummm kucugum yaavrucagimm o kiyamam onaaSen tolin'e ne demek istedin![]()
Sen öyle mi yapıyorsunNaftalin kullan canimmm kuflenmeezsinbende arabistandyaim
![]()
Istemeden yapman lazimİltifatta yaramıyor ya![]()
Sen ablası sayılırsınBenummm kucugum yaavrucagimm o kiyamam onaa![]()
Ben kuflenmiyorumm havalandiriyorum kendimi arabistandayim sicak kavruluyoruzzz hem sna yazmdim ki neden savunmaya gectin ki senSen öyle mi yapıyorsun![]()