Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Kızlar arkadaşıma koltuk görmeye gideceğizde ev hediyesi olarak ne alayım fikirlerinizi bekliyorum:KK31::KK73:

sehpa örtüleri var çok güzel onlardan alabilirsin canım. ya da küçük biblolar var ya filler kuşlar falan onlar da olabilir. çok güzel lambaderler de var 90 tl civarında halısının rengini öğrenebilirsen o renkte bişiyler düşünebilirsn.

Koltuk görmek nasıl oluyor ki?:confused:.Hadi ev hediyesi desen neyse de.Şık bir saat olabilir,eksik olan bir ev eşyası ,mutfak eşyası olabilir.Şık kek fanusu olabilir,nevresim takumı olabilir,süs eşyası olabilir.
Valla yeni alınca koltuğu bir kaç arkadaş Ramazan sonrası gideceğiz bana perde görmeye bile gelen oldu

Benim tencerem yok kızlar yani çok misafir ağırlayacak.
Şimdi almayı düşünüyorum sizce nasil birsey alayım bana bir yardımcı olur musunuz
Çalik tenceremi alacaksın yoksa teflon muo_OBen karacanın granit tencerelerini beğeniyorum hatta almayı düşünüyorum.Özellikle pilav ve karnıyarık tenceresini:kk77:Birde kalabalık misafirler için çelik tencere alabilirsino_O

Çalik tenceremi alacaksın yoksa teflon muo_OBen karacanın granit tencerelerini beğeniyorum hatta almayı düşünüyorum.Özellikle pilav ve karnıyarık tenceresini:kk77:Birde kalabalık misafirler için çelik tencere alabilirsino_O

Pilavı teflon tavalarim var. Karniyarigi firinda yaparım ben oyle seviyorum .
Şulu yemek tarzı için çelik tencere istiyorum

Pilavı teflon tavalarim var. Karniyarigi firinda yaparım ben oyle seviyorum .
Şulu yemek tarzı için çelik tencere istiyorum
Canım adı öyle kalmış yoksa sadece karnıyarık yapmak için değil.O tencere geniş ve büyük diye istiyorum yoksa bende fırında yapıyorum:KK45:O zaman çelik tencere almalısın:KK19:

Nevrestem ben aldım karaca granit kullanmaya kıyamadım bir yıldır hatta yemek yarışmasına onunla katıldım kampanyada set almıştım çok güzel tavsiye ederim kesinlikle

Canım adı öyle kalmış yoksa sadece karnıyarık yapmak için değil.O tencere geniş ve büyük diye istiyorum yoksa bende fırında yapıyorum:KK45:O zaman çelik tencere almalısın:KK19:
Çelik olarak da korkmaz almıştım beş sene oluyor özellikle ince taban seçtim ve çok kullanışlı ve büyükçe

Inşallah alırsın canım beş yıl garanti veriyorlar hatta tahta değil demir kaşık kullanın diye kendilerine guveniyorlar ama mutlaka kampanya takip et çok pahalı normalde ben setini 240 a almıştım
Sen bayağı uygun almışsın ben setine baktım 340 falandıo_OBenim acil olmadığı için erteledim pek misafirim olmuyor..:KK14:

Benim tencerem yok kızlar yani çok misafir ağırlayacak.
Şimdi almayı düşünüyorum sizce nasil birsey alayım bana bir yardımcı olur musunuz

Cnm en iyisi korkmaz celik tencere setleri karacayi asla tavsiye etmem.ama.seramikler de guzel yapismaz yanmaz teflon sakin alma cizildigi.zaman icindeki.kimyasal oldugu gibi.disari cikiyor.ben de web sitelerinden arastiriyoeum.korkmaz da kampanya oliyor saplari yanmiyor yemekler.lezzetli oluyor ama.biraz pahali tabi celigi kalite oldugu icin

Sen bayağı uygun almışsın ben setine baktım 340 falandıo_OBenim acil olmadığı için erteledim pek misafirim olmuyor..:KK14:
Benim asıl çinko setim vasurekli kullandığım ve memnun olduğum otuz yıl önceki üretim falandır karaca teflonda yüzüm gülmedi falez almıştım tabanı kalktı resmen bi iade ettim yenisini gönderdiler ama o da aynı oldu be n de teflon almaya tövbe ettim granitler kampanyada olunca almıştım ama dolapta hala kutusu ile duruyor kardeşim dalga geçiyor ablam benim çeyizime saklıyor diye :D

Benim asıl çinko setim vasurekli kullandığım ve memnun olduğum otuz yıl önceki üretim falandır karaca teflonda yüzüm gülmedi falez almıştım tabanı kalktı resmen bi iade ettim yenisini gönderdiler ama o da aynı oldu be n de teflon almaya tövbe ettim granitler kampanyada olunca almıştım ama dolapta hala kutusu ile duruyor kardeşim dalga geçiyor ablam benim çeyizime saklıyor diye :KK70:
Kullan canım niye saklıyorsun:KK45:Kardeşin haklı:KK53:

Valla bende nerde ucuz tencere dibinde bitiyorum ağırsa bide cam kapak değilse çünkü cam kapakta
Sakarım öyle alıyorum takımım yok zaten görüyorum bakıyorum agarlığına alıyorum benimkide öyle ala ala evde tencere birikti

Back
X