- Emoji Skoru
- 32.022
- Puanlar
- 798
Hayırlı sahurlar canımHayırlı sahurlar hanımlar![]()
Daha iyi canımHoşbulduk canım nasılsın,kızın nasıl oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sahurlar canımHayırlı sahurlar hanımlar![]()
Daha iyi canımHoşbulduk canım nasılsın,kızın nasıl oldu![]()
Çok şükür canımHayırlı sahurlar canım
Daha iyi canımHalsizliği gitti, ateşi de çıkmadı daha
![]()
İyiyim canım çok şükürÇok şükür canım benim Sen nasılsın?
Çok şükür canım![]()
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler canım
Ben çıkıyorum Nevoşum, biraz başım ağrıyorHayırlı geceler canım
Herkese hayırlı geceler![]()
Gözün doysun zaten bi tane madalyan var, ben daha ne yapacağım onu bile bulamadım. Mantı ile birinci olacaktınmO zaman küçükler önden, önce sen sonra ben anlaştık mı![]()
Başka tarif mi yokGözün doysun zaten bi tane madalyan var, ben daha ne yapacağım onu bile bulamadım. Mantı ile birinci olacaktınm![]()
1 tanecikle göz doyar mıGözün doysun zaten bi tane madalyan var, ben daha ne yapacağım onu bile bulamadım. Mantı ile birinci olacaktınm![]()
Bulgur pilavım vardıBaşka tarif mi yok![]()
Sence ben bunu kendime yedirir miyim? Tabi ki hayır1 tanecikle göz doyar mıSen yap mantını, senin ki 1. olur
![]()
Onuda yapan varO zaman onu yap![]()
Aklında bir şey yoksa maklube yap diyecektim.Onuda yapan varaklıma bi tane geliyor kimse kapmadan cuma yapabilirim inşallah
![]()

Bacım onu kime yedireyim zaten daha öncede yapmadım. Kolay birşeyler yapacağım , bensiz yarışma olmaz adam sanim olsun yarışmada bu yeterliAklında bir şey yoksa maklube yap diyecektim.Hem görsellik ,hem pilav ,salata,et hepsi birden elden çıkar.Kimse duymasın bu öneriyi,sessiz olayım.
![]()

Benimde aklımda birşey varOnuda yapan varaklıma bi tane geliyor kimse kapmadan cuma yapabilirim inşallah
![]()
Maklubeden kolay ne varBacım onu kime yedireyim zaten daha öncede yapmadım. Kolay birşeyler yapacağım , bensiz yarışma olmaz adam sanim olsun yarışmada bu yeterli![]()

Editörüm makbule kim maklube makbule şaşırdımMaklubeden kolay ne var![]()
Özelden desene merek ettim.Bence etli bir şey yapacaksın ama ney?Benimde aklımda birşey varBenden önce biri yaparsa başka bir tarif ile katılmayacağım
![]()
Tamam bir kurdelede senden olsunHem iki madalyan bide kurdelan var sayın editörüm madalyadan geçitimde sana zahmet profilime bir kurdila koyu vir cakam olsun koymasanda kendine koy benden olsun![]()