Yok söylemem büyüsü bozulurÖzelden desene merek ettim.Bence etli bir şey yapacaksın ama ney?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok söylemem büyüsü bozulurÖzelden desene merek ettim.Bence etli bir şey yapacaksın ama ney?
O kadar halay çekiyorsun veremedin mi?yahu millet Ramazan kilo virir ben almışım 105 dim 109 olmuşum aklım sırrım irmedi![]()
Demek o yüzden ben söylediğim için başarılı olamadımYok söylemem büyüsü bozulurBen yapana kadar biri mutlaka yapar bende kurtulurum
![]()
Aynen sen taktiği bilmiyorsunDemek o yüzden ben söylediğim için başarılı olamadım.Sorun ben de değilmiş o zaman.
![]()

Sana cevap yazacamda uykum var yazıyım siliyom öyle hadi ben uyuyomO kadar halay çekiyorsun veremedin mi?![]()
Neyi anlamadınYazıp yazıp siliyom bende anlamadım
Benimde uykum var hadi herkes yatmayaSana cevap yazacamda uykum var yazıyım siliyom öyle hadi ben uyuyom
Neden bu mesajı yazana kadar cevap yazardın?Yoksa alındın mı?Sana cevap yazacamda uykum var yazıyım siliyom öyle hadi ben uyuyom
Nevroş bilmediğim bir şeyden daha zor ne var der susarim. Yalnız güzel söz dedim haMaklubeden kolay ne var![]()

Sen çorbada bilmiyorum demiştinNevroş bilmediğim bir şeyden daha zor ne var der susarim. Yalnız güzel söz dedim ha![]()

@Hatmece çok espirili bir arkadaş bence alınmamıştır..Neden bu mesajı yazana kadar cevap yazardın?Yoksa alındın mı?Mesajlarında hep halay çekiyorsun ya o yüzden dedimdi.
![]()
Ne bileyim sütten ağzım yandı ya,o bakımdan şeyettiydim.@Hatmece çok espirili bir arkadaş bence alınmamıştır..![]()
Aman yok kalsın, onu deynepnaz yapsınSen çorbada bilmiyorum demiştinMaklubeyi havada karada yaparsın
Herşeyin bir ilki vardır
![]()
Ben yapsam sana söyler miyimAman yok kalsın, onu deynepnaz yapsın![]()
Büyüsü bozulmasınBen yapsam sana söyler miyim![]()
Sen bence uyumaya git@deynepnaz yarışmaya katılmayı düşünmüyor
Sen bize başka birşey yap o zaman![]()
Sen bi tanesin için dışın bir söylersin tabiykiBen yapsam sana söyler miyim![]()