- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Telefona ne bakiyon sahibi akıllıya yetmezmiTelim bozuldu,kızım az daha büyüsün de öyle yeni tel alayım diye yeni tel almadım.Bu telde yoktur,akılsız telefon benim ki?![]()

Geçmiş olsun deynebim ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefona ne bakiyon sahibi akıllıya yetmezmiTelim bozuldu,kızım az daha büyüsün de öyle yeni tel alayım diye yeni tel almadım.Bu telde yoktur,akılsız telefon benim ki?![]()
Akıllıyım di miTelefona ne bakiyon sahibi akıllıya yetmezmi.
Geçmiş olsun deynebim ....
Duydum ki hıhEşim iftara yok,oğlum için köfte ,patates yapacağım.COLİN acıkmış o duymasın![]()
Çok geçmiş olsun.Canım ben 4 senedir tutamıyorum.Benim tutmama engel olan bir rahatsızlığım var.Daha önce dr tutmayacaksın dese de tutuyordum .Ben aşırı şekilde susama ,fazla idrara çıkmama neden olan ,hormon eksikliği olan bir hastalığım var ve ilacı içimezsem çok su içiyorum .Önceden ilacın etkisi 10-12 saat sürüyordu ,yatarak kendimi yormayarak tutuyordum.Şimdi 7 saat sonra ilacın etkisi gidiyor,aşırı şekilde su içme ihtiyacı doğuyor bende,tansiyonum düşüyor ,vücut susuz kaldığı için.Bir içmeye 1 lt suyu içiyorum.Oruç tuttuğum zamanlar 2,5 lt suyla oruç açtığım bile oldu.Sizin oruçluyken yaşadığınız sıkıntıyı ilacımı almazsam benim hep oluyor![]()
Canım ben 4 senedir tutamıyorum.Benim tutmama engel olan bir rahatsızlığım var.Daha önce dr tutmayacaksın dese de tutuyordum .Ben aşırı şekilde susama ,fazla idrara çıkmama neden olan ,hormon eksikliği olan bir hastalığım var ve ilacı içimezsem çok su içiyorum .Önceden ilacın etkisi 10-12 saat sürüyordu ,yatarak kendimi yormayarak tutuyordum.Şimdi 7 saat sonra ilacın etkisi gidiyor,aşırı şekilde su içme ihtiyacı doğuyor bende,tansiyonum düşüyor ,vücut susuz kaldığı için.Bir içmeye 1 lt suyu içiyorum.Oruç tuttuğum zamanlar 2,5 lt suyla oruç açtığım bile oldu.Sizin oruçluyken yaşadığınız sıkıntıyı ilacımı almazsam benim hep oluyor![]()
Duydum ki hıhBeni niden çağırmıyon
Çok geçmiş olsun.![]()
Teşekkür ederim canlarım benim.Rabbim şifâ versin canım![]()
yemekleri fotograflarken catir catir yazarken netiniz vardida simdi mi yok oldu gozu kor olasiAyy netim yok kizlaaar ,ozledim sizi yahu![]()
Bacım sen bana sor tatlı baklava ne varsa netten denedim ben pek beğenmedim tabi damak tadı farkıselam kızlar
instagramda çikolatalı güllaç gördüm deneyen var mı ? tadı nasıl oluyor acaba merak ediyorum![]()
Anam bu gün hoca vaaza geldik ağız çalkalamak orucu bozarmı diyeceğime dirhem yapmak yani pıtlamak demişim hocadan azarı yidim valla oruç iyice bende kendini hissettirdi
Bende mor ve tonlarını çok seviyorumBilmiyorum ama ne bilim lila mor benim çok hoşuma gidiyorum ondan önceki senem kırmızı aşkı vardı şimdi lila mor ben renklerin enerjisine inanırım ayol bacım bu mesajı kime yazdın anam mesajlar cevap karışıyor
Hayırlı olsun canımOturma odam baya büyüktü iki kız kardeşe iki oda takımı aldık nevramda onları bir odaya tıkıcam , bacı olsunlarartık ev değiştirene kadarda salonda idare ederiz
![]()
Nevrescigim benim bir sorum olucak . Çorba yapıyorum dip tutuyor . Mercimek çorbası . Yeni duduklu aldım . Yine dip tutuyor . Sence neden dip tutuyor . Yardımcı olursan sevinirimBenimde uykum var hadi herkes yatmaya![]()
Ağzını açık mı bırakacaksın?
He he anadolu yakasindayim. Ama İzmirin anadolu yakasinda
Duduklude mercimek olmaz. Mercimek dibine coktugu icin ister istemez dibi tutar. Normal tencerede yapin, zaten mer imek cabuk pisiyor. Bi de blendardan gecirdiniz mi tamamdir.Nevrescigim benim bir sorum olucak . Çorba yapıyorum dip tutuyor . Mercimek çorbası . Yeni duduklu aldım . Yine dip tutuyor . Sence neden dip tutuyor . Yardımcı olursan sevinirim
Canım mercimeği fazla mı koyuyorsun yada altını çok mu açıyorsun veya çok mu uzun kaynatıyorsun..Nevrescigim benim bir sorum olucak . Çorba yapıyorum dip tutuyor . Mercimek çorbası . Yeni duduklu aldım . Yine dip tutuyor . Sence neden dip tutuyor . Yardımcı olursan sevinirim