Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
PicsArt_06-16-09.58.07.webp

Baklavalarim sonunda bende baklava yaptım tam ev hanımı oldum oh :73: :73:
Bu kolay olanıydı ama önce pratik yapmaliydim kismetse bayram a Nevreste Nevreste nevosumun baklavasindan yapicam:73: :73:

Eki Görüntüle 1848039

Baklavalarim sonunda bende baklava yaptım tam ev hanımı oldum oh :KK73: :KK73:
Bu kolay olanıydı ama önce pratik yapmaliydim kismetse bayram a Nevreste Nevreste nevosumun baklavasindan yapicam:KK73: :KK73:
Cimcime bu ev sana fena yaradı:KK30:Demek mutfak sana dar geliyormuş:KK57:
Maşaallah canım şahane görünüyor:kk77:Ellerine ,emeğine sağlık:KK60:
Şerbetli resim istiyorum:KK45:

Cimcime bu ev sana fena yaradı:KK30:Demek mutfak sana dar geliyormuş:KK57:
Maşaallah canım şahane görünüyor:kk77:Ellerine ,emeğine sağlık:KK60:
Şerbetli resim istiyorum:KK45:

Aynen nevosum kadın için önemli olan mutfaktir. Mutfak guzel olunca insanın cikasi gelmiyor :70:
yeminlen oruçlu halde kolay kolay kalkıp borekmis baklavaymis hiç ugrasamazdim:110: ama simdi oooo:halay::halay:

Aynen nevosum kadın için önemli olan mutfaktir. Mutfak guzel olunca insanın cikasi gelmiyor :KK70:
yeminlen oruçlu halde kolay kolay kalkıp borekmis baklavaymis hiç ugrasamazdim:110: ama simdi oooo:halay::halay:
Maşaallah canım :nazar:Rabbim huzur,mutluluk versin,hep öyle olsun inşaallah:KK15:
Eki Görüntüle 1848050

Biraz daha pişse daha iyi olacaktı . Neyse ilk denemede bilene eşimin hosuna gittiyse ikinci ucuncude muhteşem olur :KK73: :KK73:
Bence gayet güzel görünüyor:KK60:

Canım mercimeği fazla mı koyuyorsun yada altını çok mu açıyorsun veya çok mu uzun kaynatıyorsun..
Ben 1 su bardağı mercimek için 5-6 bardak su koyuyorum.Düdüklüyü kapatıp kaynayınca altını kısıp 10 dakika daha pişiriyorum..Daha sonra kapağı açıp kontrol ediyorum..Eğer su fazla gelirse kapağı açık 5-10 dk daha pişiriyorum..
1 kase mercimeğe 7 kase sıcak su koyuyorum . Kaynara çıkıyor 25 dakika pişiriyorum . Acıyorum hersey pişmiş ama dibine tutmuş birazı . Tüpe koymadan karistiriyoruumda . Anlamadim

1 kase mercimeğe 7 kase sıcak su koyuyorum . Kaynara çıkıyor 25 dakika pişiriyorum . Acıyorum hersey pişmiş ama dibine tutmuş birazı . Tüpe koymadan karistiriyoruumda . Anlamadim
25 dakika uzun olmuyor mu?Ben kaynadıktan sonra maksimum 10 dk sonra kapatıyorum..o_O

Hahahah can boğazdan gelir ama dikkat et canim . Sağlıkta onemli
Haklısın gözüm görmüyor babam bana küçüklükten belli culluk derdi buzdolabının önünde yatardım odam olsa bile gece uyanıp uyanıp koşar sonrada uyurdum evlendiğim gün babam hem sevindi hemde buzdolabının önü açıldı diye baryam etti hatta kayınbabam demişki İlkez bu kadar oynayan bir kız babası gördüm rahmetli olmadan öncede hep şey derdi babanın niye oynadığını şimdi anlıyorum ruhu şad olsun:halay:

Back
X