Yarın öğleden sonra bu düşüncen değişirCok tıkındım yavv, sistim patliyorum. Bi daha yemwk yapmiycam, sadece corba pisiricem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın öğleden sonra bu düşüncen değişirCok tıkındım yavv, sistim patliyorum. Bi daha yemwk yapmiycam, sadece corba pisiricem![]()
Cimcime bu ev sana fena yaradıEki Görüntüle 1848039
Baklavalarim sonunda bende baklava yaptım tam ev hanımı oldum oh![]()
Bu kolay olanıydı ama önce pratik yapmaliydim kismetse bayram aNevreste nevosumun baklavasindan yapicam
![]()
![]()
Cimcime bu ev sana fena yaradıDemek mutfak sana dar geliyormuş
Maşaallah canım şahane görünüyorEllerine ,emeğine sağlık
Şerbetli resim istiyorum![]()
Maşaallah canımAynen nevosum kadın için önemli olan mutfaktir. Mutfak guzel olunca insanın cikasi gelmiyor
yeminlen oruçlu halde kolay kolay kalkıp borekmis baklavaymis hiç ugrasamazdimama simdi oooo
![]()
Bence gayet güzel görünüyorEki Görüntüle 1848050
Biraz daha pişse daha iyi olacaktı . Neyse ilk denemede bilene eşimin hosuna gittiyse ikinci ucuncude muhteşem olur![]()
![]()
Maşaallah canımRabbim huzur,mutluluk versin,hep öyle olsun inşaallah
Bence gayet güzel görünüyor![]()
Sırasını beklesin önce ben geleceğim
Sırasını beklesin önce ben geleceğim![]()
dibini yağlaNevrescigim benim bir sorum olucak . Çorba yapıyorum dip tutuyor . Mercimek çorbası . Yeni duduklu aldım . Yine dip tutuyor . Sence neden dip tutuyor . Yardımcı olursan sevinirim
hay maşallah o ne gözüm kaldı bişerken dibi tutmasın
Çok lezzetli görünüyor nazarım değdiEki Görüntüle 1848039
Baklavalarim sonunda bende baklava yaptım tam ev hanımı oldum oh![]()
Bu kolay olanıydı ama önce pratik yapmaliydim kismetse bayram aNevreste nevosumun baklavasindan yapicam
![]()
![]()
Maşallah subhannallah benim boğazım büyüktür ne görsem yemek istiyorum şimdi bende yapıcam sabah akşam yemek düşünüyom Allah sonumu hayır etsinMaşallah çek hatmecem![]()
![]()
1 kase mercimeğe 7 kase sıcak su koyuyorum . Kaynara çıkıyor 25 dakika pişiriyorum . Acıyorum hersey pişmiş ama dibine tutmuş birazı . Tüpe koymadan karistiriyoruumda . AnlamadimCanım mercimeği fazla mı koyuyorsun yada altını çok mu açıyorsun veya çok mu uzun kaynatıyorsun..
Ben 1 su bardağı mercimek için 5-6 bardak su koyuyorum.Düdüklüyü kapatıp kaynayınca altını kısıp 10 dakika daha pişiriyorum..Daha sonra kapağı açıp kontrol ediyorum..Eğer su fazla gelirse kapağı açık 5-10 dk daha pişiriyorum..
25 dakika uzun olmuyor mu?Ben kaynadıktan sonra maksimum 10 dk sonra kapatıyorum..1 kase mercimeğe 7 kase sıcak su koyuyorum . Kaynara çıkıyor 25 dakika pişiriyorum . Acıyorum hersey pişmiş ama dibine tutmuş birazı . Tüpe koymadan karistiriyoruumda . Anlamadim
Maşallah subhannallah benim boğazım büyüktür ne görsem yemek istiyorum şimdi bende yapıcam sabah akşam yemek düşünüyom Allah sonumu hayır etsin![]()
Harbiden ya, ogleden sonra basliyom yemek dusunmeye, eve gidince sunlari sunlari yapayim diye.Yarın öğleden sonra bu düşüncen değişir![]()
Haklısın gözüm görmüyor babam bana küçüklükten belli culluk derdi buzdolabının önünde yatardım odam olsa bile gece uyanıp uyanıp koşar sonrada uyurdum evlendiğim gün babam hem sevindi hemde buzdolabının önü açıldı diye baryam etti hatta kayınbabam demişki İlkez bu kadar oynayan bir kız babası gördüm rahmetli olmadan öncede hep şey derdi babanın niye oynadığını şimdi anlıyorum ruhu şad olsunHahahah can boğazdan gelir ama dikkat et canim . Sağlıkta onemli
Ahahah tatlim sende bendenmişsin
Maşallah subhannallah benim boğazım büyüktür ne görsem yemek istiyorum şimdi bende yapıcam sabah akşam yemek düşünüyom Allah sonumu hayır etsin![]()