Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@cimcimegfb neden.simdi.haberim.oluyorrr![]()
Habibtem aniden gelişen biseydi![]()
Aminnn insHadi.bakalimmm.hayirlisi olsunnnn allah gonlune gore bir cimcime versin insallah
Kız bana bir Elham oku ikinci bebeği istiyorum çalışmalarıda sürdürüyorum yok Üzülüyorum artık yumurtlama günü takibinden tavuğa ayakları yukarı kaldırmaktan örümcek herife döndüm pardon örümcek AdamaBağlatmak zorundaydım. 3. bile riskliydi benim için... Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah.

Kız bana bir Elham oku ikinci bebeği istiyorum çalışmalarıda sürdürüyorum yok Üzülüyorum artık yumurtlama günü takibinden tavuğa ayakları yukarı kaldırmaktan örümcek herife döndüm pardon örümcek Adama![]()
Aslında kilo değilde yumurtladım yumurtlamadım stresten aslında stresim yoktu ilk Bebek'te hemen hamile kaldımda şimdi kendime anlam veremiyorum stres oluyorumBu kilonla hamile kalma ihtimalin zor degil mi canim?
Bizim tanıdık kalamiyirduda

Netim yenilendiiiiNoruyonuz bacilar
![]()
As bacımSelam güzeller![]()
Sao bacım sende olmasan selam sabah viren yok nasılsın bacım akşam ne pişirdin yarın ne pişireceksin öbür gün ne pişirmeyi düşünüyon dünya yemeklen güzelİyi akşamlar hanımlar![]()

Kuru fasulyeyi çok yiyorsun ,ondan olabilir mi acaba?Kızlar ayıptır söylemesi sürekli yelleniyorum gazım çok nane limon iç diyeN oldu denedim çare olmadı sizin tavsiyeLeriniz neler![]()
Kız ondan öncede öyleydim altı üstü 4 tabak yedimKuru fasulyeyi çok yiyorsun ,ondan olabilir mi acaba?![]()
Kız ondan öncede öyleydim altı üstü 4 tabak yedimçok iştahsızım nazara geldim
![]()
Saol bacım sanırım Ramazan ya ondan doktora gidemem bir kere iştahsızım diye gittim Ada'm şaka mısın hala iştahtan bahşediyorsun diye Adam kapıdan kovdu bide dünyayı yesen doymazsın sanırım dedi Ramazan geçerse eski performansıma geçeceğimi düşünüyorum nazar nazar4 tabak mı yiyebildin sadece.
İştah şurubu almalısın.
![]()
Kız benimle dalga mı geçiyorsun,gerçekten az yediğini mi sanıyorsun?Saol bacım sanırım Ramazan ya ondan doktora gidemem bir kere iştahsızım diye gittim Ada'm şaka mısın hala iştahtan bahşediyorsun diye Adam kapıdan kovdu bide dünyayı yesen doymazsın sanırım dedi Ramazan geçerse eski performansıma geçeceğimi düşünüyorum nazar nazar![]()