Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız bana bir Elham oku ikinci bebeği istiyorum çalışmalarıda sürdürüyorum yok Üzülüyorum artık yumurtlama günü takibinden tavuğa ayakları yukarı kaldırmaktan örümcek herife döndüm pardon örümcek Adama
Kız bana bir Elham oku ikinci bebeği istiyorum çalışmalarıda sürdürüyorum yok Üzülüyorum artık yumurtlama günü takibinden tavuğa ayakları yukarı kaldırmaktan örümcek herife döndüm pardon örümcek Adama
Aslında kilo değilde yumurtladım yumurtlamadım stresten aslında stresim yoktu ilk Bebek'te hemen hamile kaldımda şimdi kendime anlam veremiyorum stres oluyorum
Sao bacım sende olmasan selam sabah viren yok nasılsın bacım akşam ne pişirdin yarın ne pişireceksin öbür gün ne pişirmeyi düşünüyon dünya yemeklen güzel
Saol bacım sanırım Ramazan ya ondan doktora gidemem bir kere iştahsızım diye gittim Ada'm şaka mısın hala iştahtan bahşediyorsun diye Adam kapıdan kovdu bide dünyayı yesen doymazsın sanırım dedi Ramazan geçerse eski performansıma geçeceğimi düşünüyorum nazar nazar
Saol bacım sanırım Ramazan ya ondan doktora gidemem bir kere iştahsızım diye gittim Ada'm şaka mısın hala iştahtan bahşediyorsun diye Adam kapıdan kovdu bide dünyayı yesen doymazsın sanırım dedi Ramazan geçerse eski performansıma geçeceğimi düşünüyorum nazar nazar