- Emoji Skoru
- 53.861
- Puanlar
- 898
kahvalti turu koyucam cnm pogaca ,omlet, peynir, zeytin, cay ,kavun ve uzum tamamdir
((bikac pogaca birde yumurtam olsunda gerisi bos.))
Aynı şeyler canım bizim de . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvalti turu koyucam cnm pogaca ,omlet, peynir, zeytin, cay ,kavun ve uzum tamamdir
((bikac pogaca birde yumurtam olsunda gerisi bos.))
Aynen öyle canım@Hatmece no ekmek, no makarna, no pilav .saglikli az yemek ve bol bol yuruyus degil mi editorum
![]()

Canım ben pro üyelere özel diye biliyorum@Nevreste ablam bu sorum sana.pro uye olmayanlarda bile mesajin alt kisminda kisa sozler paylasabiliyorlar.
imza gibi oluyor cok hos.bunu nsl yapabilirim.
Ben menemen yaptımHayırlı sahurlar canım. .
Neler yapıyorsun sahura?
Hergün ne yapsam derdi :/
Afiyet olsun daha ne olsunBende peynirli maydonozlu omlet yaptim..biberli poacam var..karpuz kavun.yeter![]()
De gitt sen cocuklari bile korkutamazsin cirkin bir kadinsin diye korktum.sadece@HAbibte gel kabusun olacağım![]()
Afiyet olsun daha ne olsun![]()
Nerden gördün,çirkin olduğumu nerden biliyorsunDe gitt sen cocuklari bile korkutamazsin cirkin bir kadinsin diye korktum.sadece![]()

Tabi canım sen yeme poğaçalardanBen rejimdeyim..ton balikli salata yaptim.kendime
Yoksa o kilolar gitmez
Rica ederim yavrucuğumTesekkur ederim @Nevreste teyzee![]()
Hislerim kuvvetli o yuzden at bir foto goreyim seniNerden gördün,çirkin olduğumu nerden biliyorsun![]()

demekki bol kilolu bi teyzesin sennn anladikkk ele verdin kendiniBen rejimdeyim..ton balikli salata yaptim.kendime
Sen konusmaaaaaa bana birseyler oluyorTabi canım sen yeme poğaçalardanYoksa o kilolar gitmez
![]()

Nazar değdirirsinHislerim kuvvetli o yuzden at bir foto goreyim seni![]()

Sen çok yaşa emidemekki bol kilolu bi teyzesin sennn anladikkk ele verdin kendini![]()
Aferin ip atlamaya devam et yoksa o yağlar erimezSen konusmaaaaaa bana birseyler oluyor![]()

3 ay once dogum.yaptim 12 kilo gitti yanidemekki bol kilolu bi teyzesin sennn anladikkk ele verdin kendini![]()

ablana saygili ol