Geriye kalanı niye söylemiyorsun3 ay once dogum.yaptim 12 kilo gitti yaniablana saygili ol
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geriye kalanı niye söylemiyorsun3 ay once dogum.yaptim 12 kilo gitti yaniablana saygili ol
![]()

250 tane ip.atladim yarim saat yurudum 15 dakila egzersiz yaptim cocuklar durmadi bence yeterli bu kadar tempo hala durmuorum.yerimdeee ari gibi caliskanimmmAferin ip atlamaya devam et yoksa o yağlar erimez![]()
1 haftada 2 kilo vermisim kaldi 13 kiloGeriye kalanı niye söylemiyorsun![]()
Maşaallah maşaallah250 tane ip.atladim yarim saat yurudum 15 dakila egzersiz yaptim cocuklar durmadi bence yeterli bu kadar tempo hala durmuorum.yerimdeee ari gibi caliskanimmm![]()

Vayyyy maşaallah1 haftada 2 kilo vermisim kaldi 13 kilo![]()
2 evladim.var kizim 3 yasinda oglum 3 aylikVayyyy maşaallah
Habibtem kaç çocuk oldu cinsiyetleri nedirBirazda tatlı tatlı konuşalım
![]()

Maşaallah canım2 evladim.var kizim 3 yasinda oglum 3 ayliksenin.evlatlarina da masallah
![]()
Habibte sen gelince ziyaretçi sayısı arttıŞükran![]()

Ben menemen yaptım![]()

Tamam canım hayırlı sahurlar görüşürüzAllah isteyen herkese nasip.etsin 15 dakikaya gelirim esim geldi![]()
Hamaratım bende soğanlı yumurta
Kızarmış ekmek
Karpuz
Peynir
Zeytin
Domates Salatalık Biber
Çay
![]()
Ellerine sağlık Eses'cim
Yarım hazır sofram. .Ellerine sağlık Eses'cimHayırlı sahurlar
![]()
masallah allah bagislasin2 evladim.var kizim 3 yasinda oglum 3 ayliksenin.evlatlarina da masallah
![]()
Afiyet olsun,biz erken yiyoruz.Yarım hazır sofram. .
Sağol kuzum benim. .
Çay demleniyo. .
Hepimize hayirli sahurlarimiz olsun. .
Darısı başına inşaallahmasallah allah bagislasinayy ne tatlidir simdi miniginnn opp bol bol yerime ayy yerim ben onu
![]()
@HAbibte @cimcimegfb @-VUSLAT- @Nevreste @nuryolu @Hatmece @Eses07
ve sayamadigim bu topikteki kk uyeleri hayirli sahurlarimiz olsun![]()