TamamAma ama ama O mesajı yazıp çıkıyordu,ben lafa tuttum da ortaya çıktı,beni niye es geçiyorsun
![]()

Konuyu horlattığım için kendimede teşekkür ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamAma ama ama O mesajı yazıp çıkıyordu,ben lafa tuttum da ortaya çıktı,beni niye es geçiyorsun
![]()
Bana kalsa ben de yapmam da ,kv yaşlı olduğu için (gerçi biz de yaşlandık ,bize de gelen çok oluyor)gelen çok oluyor,akrabalar da çok olunca,benimki bitince bir de kv nin temizliği başlayacak.Allahtan Onun evi küçük te zorlanmıyorum.Ellerine sağlık canımBen haftaya memlekete gidiyorum bizim tayinlerin belli olması uzadı
O yüzden büyük temizlik yok
![]()
Allah kolaylık versin canım,senin iş bayağı zor o zamanBana kalsa ben de yapmam da ,kv yaşlı olduğu için (gerçi biz de yaşlandık ,bize de gelen çok oluyor)gelen çok oluyor,akrabalar da çok olunca,benimki bitince bir de kv nin temizliği başlayacak.Allahtan Onun evi küçük te zorlanmıyorum.
Yapacak hemde 40 kat baklava yapacakAllah kolaylık versin canım,senin iş bayağı zor o zamanHaklısın yaşlı olunca ziyaretçi çok oluyor
Tatlı yapacak mısın
![]()
Tatlı yapmadan olur mu hiç?Allah kolaylık versin canım,senin iş bayağı zor o zamanHaklısın yaşlı olunca ziyaretçi çok oluyor
Tatlı yapacak mısın
![]()
Yapacak hemde 40 kat baklava yapacak![]()
Azmettim ahan da yaptım.Yapacak hemde 40 kat baklava yapacak![]()
Deynebim göndersene şunu banaAzmettim ahan da yaptım.(Nevreste tanımaz inşallah baklavasını
)Ne var ki baklava açmakta.
![]()
Deynep mesaj yarım kaldı şu an bi mahzadayım eşim görmeden yazıyorum baklavayı kv. Yapaak yazacaktım mesajı degiştitdim ama hitmediAzmettim ahan da yaptım.(Nevreste tanımaz inşallah baklavasını
![]()
Gönderdim ya işte fotoyu ,ne demek istiyorsun senDeynebim göndersene şunu bana![]()
Offf eşlerin yanında çaktırmadan yazmak zor oluyor yav,hele gülünce neye gülüyorsun diye sormuyor muDeynep mesaj yarım kaldı şu an bi mahzadayım eşim görmeden yazıyorum baklavayı kv. Yapaak yazacaktım mesajı degiştitdim ama hitmedi![]()
40 az olur 60 kat yapsınYapacak hemde 40 kat baklava yapacak![]()
Tatlı hatta baklava olmadan olmazTatlı yapmadan olur mu hiç?Tatlı ,sarma yapacağım inşallah.
Genelde fındıklı revani yapıyorum,daha önce baklavalık yufkasından burma baklava da yapmıştım,o da çok beğenilmişti ama çabuk bitirmek gerekiyor onu,yoksa yumuşuyor.Geçen gün göz ucuyla bayram tatlıları konuna baktım.Kolay ,farklı tariflere açığım.Bir de geçen gün hazır baklava yufkasına kadayıf koyup,rulo yapılarak bir tatlı mı gördüm nette,yapsam acaba diye düşündüm,gördün mü bak ,nerede kolaylık var ,onu yapmaya çalışıyorum
,bir de benden yarışmaya katılmamı bekliyorsun.
Tanımaz olur muyum bu baklava yüzünden evim yanıyorduAzmettim ahan da yaptım.(Nevreste tanımaz inşallah baklavasını
![]()
Merak ettim eşim kkyı bilmiyor muGönderdim ya işte fotoyu ,ne demek istiyorsun sen
Offf eşlerin yanında çaktırmadan yazmak zor oluyor yav,hele gülünce neye gülüyorsun diye sormuyor mu![]()
Şöbiyet baklava hiç farketmez hepsi aynı aşamalardan geçiyorYaparım tabi,benim senden neyim eksik.
Benim burma baklavayla,senin 40 kat arasında fark var mıydı?
.Hazır kırk lı baklava yufkasından yapsam al sana 40 kat baklava
,Hazır yufka üreticilerini de düşünmek lazım,Onların da paraya ihtiyacı var.Sen elinde açarsan ben elimde açarsam Onlar nasıl para kazanacak di mi
,
![]()
Nevreste yazarken aklıma geldi,şöbiyet te kolay ,ondan mı yapsam acaba
![]()
Hahahah foto tanıdık gelince bide gerçeğini göreyim dediydim...Gönderdim ya işte fotoyu ,ne demek istiyorsun sen
Offf eşlerin yanında çaktırmadan yazmak zor oluyor yav,hele gülünce neye gülüyorsun diye sormuyor mu![]()
Bilmeye biliyor ama nickimi ,yazdıklarımı falan bilmiyorFaceye Onun telefonundan giriyorum,şifremi falan biliyor sorun yok ta,burası farklı.Burası bir nevi günlük gibi,düşüncelerimi ,hislerimi paylaşıyorum,daha özel geliyor bana,okumasını istemem.Merak ettim eşim kkyı bilmiyor mu![]()