Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Adamı çatlatmadan anlatsana,fırında unuttun desem yanmamış,nasıl oldu ki?
Yok fırında unutmadım:KK45:
Benim fırının ocağını kullanmıyorum evde tezgah üstü ocak var.Bu sebeple fırının üst cam kapağı hep kapalı oluyor(du)
Fırının birde elektrikli ocak gözü var..Oğlumda küçük o sıralar...Baklavayı masada yaptım.Masa örtüsünü fırının üzerine koydum.Fırını çalıştırdım.Oğlum elektrikli gözü çalıştırmış.O ışınmış..Evde bir koku oldu ama anlamadım.Oğlum ve benden başka kimse yok ..Koku çoğaldı.Sonra örtüyü bir kaldırdım yanıyor.O panikle su döktüm ve cam patladı.Tuz ile buz:KK53:Baklavayı kurtardım ama ev yanıyordu..Tabi çok büyük bir kaza atlattık o camlar saplanabilirdi:KK51:

Benim fırının ocağını kullanmıyorum evde tezgah üstü ocak var.Bu sebeple fırının üst cam kapağı hep kapalı oluyor(du)
Fırının birde elektrikli ocak gözü var..Oğlumda küçük o sıralar...Baklavayı masada yaptım.Masa örtüsünü fırının üzerine koydum.Fırını çalıştırdım..Evde bir koku oldu ama anlamadım.Oğlum ve benden başka kimse yok ..Koku çoğaldı.Sonra örtüyü bir kaldırdım yanıyor.O panikle su döktüm ve cam patladı.Tuz ile buz:KK53:Baklavayı kurtardım ama ev yanıyordu..Tabi çok büyük bir kaza atlattık o camlar saplanabilirdi:KK51:
Kız baklavacı başı dikkatli olursun artık Allah korusun:halay::halay:

Fırının birde elektrikli ocak gözü var..Oğlumda küçük o sıralar...Baklavayı masada yaptım.Masa örtüsünü fırının üzerine koydum.Fırını çalıştırdım.Oğlum elektrikli gözü çalıştırmış.O ışınmış..Evde bir koku oldu ama anlamadım.Oğlum ve benden başka kimse yok ..Koku çoğaldı.Sonra örtüyü bir kaldırdım yanıyor.O panikle su döktüm ve cam patladı.Tuz ile buz:KK53:Baklavayı kurtardım ama ev yanıyordu..Tabi çok büyük bir kaza atlattık o camlar saplanabilirdi:KK51:
Verilmiş sadakan varmış canım.Çok geçmiş olsun.

Nevoş senin oglunda mi vardi.ben sadece iki kizin var sanıyordum.
Allah korumuş.böyle bir kotu olay benimde başıma gelmişti hemde evde bakmam gereken dört çocuk vardi.zor ve korkutucuydu Allahtan bir şey olmadı kimseye
Evet canım 6 yaşında bir oğlum var;)Çok şükür kazasız belasız atlatmıştım..Sağol :KK60:
Sana da çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş :cry:

Back
X