Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayy çok kararsız kaldım eskiden en azından 2 oy hakkımız vardı , hakkımızı elimizden alan kapitalist rejime yazıklar olsun diye sitemimi dile getirirken döner adı altında çiğ köfte ile işi götüren nuryolu
na ilk oy benden gelsin
Ayy çok kararsız kaldım eskiden en azından 2 oy hakkımız vardı , hakkımızı elimizden alan kapitalist rejime yazıklar olsun diye sitemimi dile getirirken döner adı altında çiğ köfte ile işi götüren nuryolu
na ilk oy benden gelsin
Erkencıkten kullanıyorum oyumu bu sefer:)
Butun tarıfler cok guzel hepınızın ellerıne saglık secım yapmak zor gercekten suan benı en cok ceken tarıfe gıdıyo oyum mantı
Benim de içim eriyor triliçeye bakarken
Tarifler çok güzel bir oyum daha olsa keşke sevgi yönetim.boyle çok zor oluyor.
En sonunda o piti piti yapacagım
İlk başlarda sarma olan masalar favorimdi ama bayram münasebetiyle sarmaya bayağı doydum.Oyum içli köfteye ve patlıcan,soğan kebabına.triliçede de aklım kaldı ama masa düzeni de çok hoştu,şehzade kebabı da,mantı da,sarma da ,döner de,çiğköfte de ,off hepsi de çok lezzetli görünüyordu ,hepsi birbirinden güzeldi,ama malesef 1 oy hakkı vardı.
Bende oyumu kullanacağım.yarışma sonucu açıklandıktan sonra her tarif altına açıklamamı yapacağım.şimdi açıklama yapıp oy verecekleri etkilemek istemem.ellerinize sağlık, emeklerinize saygılar .
Bende oyumu kullanacağım.yarışma sonucu açıklandıktan sonra her tarif altına açıklamamı yapacağım.şimdi açıklama yapıp oy verecekleri etkilemek istemem.ellerinize sağlık, emeklerinize saygılar .