Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ayy çok kararsız kaldım :KK35: eskiden en azından 2 oy hakkımız vardı , hakkımızı elimizden alan kapitalist rejime yazıklar olsun diye sitemimi dile getirirken döner adı altında çiğ köfte ile işi götüren nuryolu nuryolu na ilk oy benden gelsin :KK36::KK36:

Triliçe sen ne güzel şeysin Balkan esintisi benden oy triliçeye kimdir yapanı bilmem ama çok severim:halay::halay::halay:

Ayy çok kararsız kaldım :KK35: eskiden en azından 2 oy hakkımız vardı , hakkımızı elimizden alan kapitalist rejime yazıklar olsun diye sitemimi dile getirirken döner adı altında çiğ köfte ile işi götüren nuryolu nuryolu na ilk oy benden gelsin :KK36::KK36:

Cok tesekkur ederim nanamm :KK19:

Benim de içim eriyor triliçeye bakarken:-)
Tarifler çok güzel bir oyum daha olsa keşke sevgi yönetim.boyle çok zor oluyor.
En sonunda o piti piti yapacagım:D:D

İlk başlarda sarma olan masalar favorimdi ama bayram münasebetiyle sarmaya bayağı doydum.:KK45:Oyum içli köfteye ve patlıcan,soğan kebabına.:kk77:triliçede de aklım kaldı ama :olamaz:masa düzeni de çok hoştu,şehzade kebabı da,mantı da,sarma da ,döner de,çiğköfte de :confused:,off hepsi de çok lezzetli görünüyordu ,hepsi birbirinden güzeldi,ama malesef 1 oy hakkı vardı.:cry:

Triliçe candır gerisi heyecandır :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Bende oyumu kullanacağım.yarışma sonucu açıklandıktan sonra her tarif altına açıklamamı yapacağım.şimdi açıklama yapıp oy verecekleri etkilemek istemem.ellerinize sağlık, emeklerinize saygılar .

Bi ben kaldım bekar :confused:
Yeni kategorimiz hayırlı olsun :KK36:
Tv deki koca bulma yarışmaları saolsun üzülme bacım git başvur bul kocanı tak koluna ne sen dünyanın umrunda ol ne dünya senin Mus Mutlu ol:nazar::halay:

Bende oyumu kullanacağım.yarışma sonucu açıklandıktan sonra her tarif altına açıklamamı yapacağım.şimdi açıklama yapıp oy verecekleri etkilemek istemem.ellerinize sağlık, emeklerinize saygılar .
Kimse kimsenin yorumuyla etkilenmez göz var nizam var:halay::KK66:

Back
X