Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Hatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem de Nevreste Nevreste 'yi, @nuryolu 'nu, @aeben ' i , Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil 'u,@@nananais 'i , -VUSLAT- -VUSLAT- 'ı,çok seviyorum.Daha çok var ama bu kişilere sevgim daha farklı,görmese de insan sevebiliyor yani.Ben de çoğu zaman şaka yollu takılırım ama samimiyetine güvendiğim kişilere ,ama sen tanısan da tanımasan da herkese biraz iğneliyici sözler kullanıyorsun.Bir ara komşum benimle kuranda selavatlaşmıyor demiştin de bizler üzülmüştük ya,belki O komşunda bu tür sözlerinden rahatsız olmuştur canım,seni yargılamak için değil,uyarmak için yazdım.
Girmeye,girmeye unuttun beni demi:KK43: haklisin çalışmaktan giremiyom valladur kafami vurayim daslarada geleyim:kızgın::kızgın: deynebimmm canimcimmm Hayırlı bayramların olsun:KK60:

Hatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem de Nevreste Nevreste 'yi, @nuryolu 'nu, @aeben ' i , Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil 'u,@@nananais 'i , -VUSLAT- -VUSLAT- 'ı,çok seviyorum.Daha çok var ama bu kişilere sevgim daha farklı,görmese de insan sevebiliyor yani.Ben de çoğu zaman şaka yollu takılırım ama samimiyetine güvendiğim kişilere ,ama sen tanısan da tanımasan da herkese biraz iğneliyici sözler kullanıyorsun.Bir ara komşum benimle kuranda selavatlaşmıyor demiştin de bizler üzülmüştük ya,belki O komşunda bu tür sözlerinden rahatsız olmuştur canım,seni yargılamak için değil,uyarmak için yazdım.
Canım benim, ben de çok seviyorum seni:KK60: Bir insanı sevmek için birbirini görmek gerekmiyor diye düşünüyorum ben deHoppa
:KK36::KK200::KK60:

Merhabalar :KK200: hanımlar kendimi banli sanıyordum.ama mune banimi kaldırmış ,bayramdan dolayı herhalde.mudurume buradan öpücükler :KK60:.Herkesin tuttuğu oruçları.Mevlam kabul etsin Ramazan Bayramınız mübarek olsun .Oylama açılmış Herkesin ellerine sağlık.oyum mantı ile vuslata gitti.herkese Başarılar :KK200::KK200::KK200:
Senin de bayramın mübarek olsun canım:KK68: Bayram bitti ama olsun:)
Oy için teşekkür ederim canım:KK200:

hani benim ismim :KK62::KK62::KK62: bittin sen :KK62: profiline bomba yerlestircem :KK62:

Mesela rabia01 rabia01 bizi çok sever, sevgisini yerden yere vurarak gösterir:KK70:
Benim de burada reelde tanıdığım insanlardan çok sevdiğim kişiler var:KK68:

Çok güzel anlattın canım, çok teşekkür ederim:KK200::KK60: Her tarifi ayrı ayrı yorumlayıp beğenini belirtmen çok çok hoş olmuş canım :super::KK68:

simdi ben bosa ugrasmiyorum sizlerle hakliyim yani mesaja bak resmen kaba kadin diyor bana :KK12:
siddet yanlisi gösteriyor herkese beni :KK12::KK12:
sonra yoluncada yoldu oluyoruz :KK70:

Seninde mübarek olsun tatlım:KK60: firlatalim kacalim.:ıslık:
resim yüklenmiyormus bombalicaktimda profilini :KK70:

deynepnaz deynepnaz bu bizden sana hediye Kakao ve Ben Kakao ve Ben ileden :p

Download (2).webp

Back
X