- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Harika bir açıklama olmuş,kopyala yapıştırasim geldi valla
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika bir açıklama olmuş,kopyala yapıştırasim geldi valla
![]()
Girmeye,girmeye unuttun beni demiHatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem deNevreste 'yi, @nuryolu 'nu, @aeben ' i ,
Munzevi Zencefil 'u,@@nananais 'i ,
-VUSLAT- 'ı,çok seviyorum.Daha çok var ama bu kişilere sevgim daha farklı,görmese de insan sevebiliyor yani.Ben de çoğu zaman şaka yollu takılırım ama samimiyetine güvendiğim kişilere ,ama sen tanısan da tanımasan da herkese biraz iğneliyici sözler kullanıyorsun.Bir ara komşum benimle kuranda selavatlaşmıyor demiştin de bizler üzülmüştük ya,belki O komşunda bu tür sözlerinden rahatsız olmuştur canım,seni yargılamak için değil,uyarmak için yazdım.
Canım benim, ben de çok seviyorum seniHatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem deNevreste 'yi, @nuryolu 'nu, @aeben ' i ,
-VUSLAT- 'ı,çok seviyorum.Daha çok var ama bu kişilere sevgim daha farklı,görmese de insan sevebiliyor yani.Ben de çoğu zaman şaka yollu takılırım ama samimiyetine güvendiğim kişilere ,ama sen tanısan da tanımasan da herkese biraz iğneliyici sözler kullanıyorsun.Bir ara komşum benimle kuranda selavatlaşmıyor demiştin de bizler üzülmüştük ya,belki O komşunda bu tür sözlerinden rahatsız olmuştur canım,seni yargılamak için değil,uyarmak için yazdım.
Senin de bayramın mübarek olsun canımMerhabalarhanımlar kendimi banli sanıyordum.ama mune banimi kaldırmış ,bayramdan dolayı herhalde.mudurume buradan öpücükler
.Herkesin tuttuğu oruçları.Mevlam kabul etsin Ramazan Bayramınız mübarek olsun .Oylama açılmış Herkesin ellerine sağlık.oyum mantı ile vuslata gitti.herkese Başarılar
![]()
Hatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem deNevreste 'yi, @nuryolu 'nu, @aeben ' i ,
Evet bitti vuslatim bir bayram daha bitti Rabbim herkese,saglik huzur versin .Rica ederim .herkes mükemmel ama mantının elbet yeri bir başka ellerine,emegine sağlıkSenin de bayramın mübarek olsun canımBayram bitti ama olsun:)
Oy için teşekkür ederim canım![]()
Yardım edeyim sana rabisim hangi tip bomba istersin,hani benim ismimbittin sen
profiline bomba yerlestircem
![]()
Meselarabia01 bizi çok sever, sevgisini yerden yere vurarak gösterir
Benim de burada reelde tanıdığım insanlardan çok sevdiğim kişiler var
Çok güzel anlattın canım, çok teşekkür ederimHer tarifi ayrı ayrı yorumlayıp beğenini belirtmen çok çok hoş olmuş canım
![]()
hosgeldin canim Ramazan Bayramin Mübarek olsunYardım edeyim sana rabisim hangi tip bomba istersin,![]()
Sende acıtarak yoluyorsunn ammasimdi ben bosa ugrasmiyorum sizlerle hakliyim yani mesaja bak resmen kaba kadin diyor bana
siddet yanlisi gösteriyor herkese beni
sonra yoluncada yoldu oluyoruz![]()
A aaa zorla sevdirecek kendinihani benim ismimbittin sen
profiline bomba yerlestircem
![]()
Amin İnşaAllahEvet bitti vuslatim bir bayram daha bitti Rabbim herkese,saglik huzur versin .Rica ederim .herkes mükemmel ama mantının elbet yeri bir başka ellerine,emegine sağlık![]()
Seninde mübarek olsun tatlımhosgeldin canim Ramazan Bayramin Mübarek olsun
el bombasi olsun firlatip kacariz![]()
cok kasiniyorlar napimSende acıtarak yoluyorsunn amma
beni sevmeyenin profilini bombalicagim okadarA aaa zorla sevdirecek kendini
Amin İnşaAllahTekrar teşekkürler canım
![]()
Esteğfirullahsimdi ben bosa ugrasmiyorum sizlerle hakliyim yani mesaja bak resmen kaba kadin diyor bana
siddet yanlisi gösteriyor herkese beni
sonra yoluncada yoldu oluyoruz![]()
Ben seni çok seviyorumbeni sevmeyenin profilini bombalicagim okadar![]()
![]()
resim yüklenmiyormus bombalicaktimda profiliniSeninde mübarek olsun tatlımfirlatalim kacalim.
![]()