- Emoji Skoru
- 32.022
- Puanlar
- 798
Öyle canım, hayr diyelim hayr olsun İnşaAllahHerşeyde bir hayır vardır canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım, hayr diyelim hayr olsun İnşaAllahHerşeyde bir hayır vardır canım![]()
Mızıkçılık yapma su koymak yokAynı şehirde olsak neyse de farklı şehirlerde olup ta buluşmak biraz zor![]()
Inşallah yolunuz düşer canım kapım her daim açık. Belli olmaz konyaya yolu düşen mesaj atsın yeter hemen görüşmek için koşarımSahiden çok güzel olur ama imkansız gibi görünüyor
Özellikle görüşmek istediğim arkadaşlar var ama mesafeler büyük engel![]()
Öyle canımsınÖyle canım, hayr diyelim hayr olsun İnşaAllah![]()
Tokat'a giderken veya Sivas'a giderken uğrayayım desem yol üstünde değil ki uğrayayım.Ama Konya lı arkadaşlarım var çok severim kendilerini.Konyalı demişken Cimcimeden haberi olan yok değil mi?Mızıkçılık yapma su koymak yok![]()
Amin canım, İnşaAllah.İnşallah yarınki kontrolde sonuçları iyi çıkar,hastalık hakkında fazla bilgim olmadığından bir şey diyemiyorum,Allah dermansız dert vermesin.
Ediyorum canım, zaten dr.a hastalık hakkında herşeyi sorup bilgi almıştım. Karanlık ortamda tv izlemek sinema, epilepsiyi tetikliyor canım.Kuzenim de epilepsi baya takip ettik nasıl kriz geçirdiğini ilacını almayınca fiziken çok yorulunca ya da sinemaya gidince kriz geçirdiğini fark ettik canım. Sen de takip ediyorsundur mutlaka doktora söylemekte fayda var diye düşünüyorum naçizane
Konya'da mısınInşallah yolunuz düşer canım kapım her daim açık. Belli olmaz konyaya yolu düşen mesaj atsın yeter hemen görüşmek için koşarım
Evet ben de sormuştum anlamadım o kuzu neden üyelik dondurduTokat'a giderken veya Sivas'a giderken uğrayayım desem yol üstünde değil ki uğrayayım.Ama Konya lı arkadaşlarım var çok severim kendilerini.Konyalı demişken Cimcimeden haberi olan yok değil mi?
Evet nevrestem merkezdeyim ce beklerim tüm kalbimleKonya'da mısınO zaman yolum düşebilir
![]()
1.belli değil heran herşey olabilir canımNevreste 3 tane 2.var,ne diyorsun bu duruma ,her an her şey olabilir,4 masanın puanları birbirine yakın,keşke Kazen bildirim gönderse de oylama hareketlense.
Etiketin olmamış,yeniden etiketle@ehl-i keyf
Sağol canımEvet nevrestem merkezdeyim ce beklerim tüm kalbimle
Amin canımÖyle canımsın
Rabbim şifa versin,daha büyük dert vermesin![]()
Denedim ama yapamadim sanirim dur bakalimEtiketin olmamış,yeniden etiketle![]()
Olmuş ,düzeltmişsinDenedim ama yapamadim sanirim dur bakalim
Teşekkür ederim canım,gaz sancısıymış düzeldi Allaha şükür ,şimdi uykum geldi yatalım diyor ben de çıkıyordum ,senin kızını da öptüm canım,çok nazlı bizim kızlar@-VUSLAT- çok geçmiş olsun. Ciddi bişey yoktur inşallah okuyamadım sayfaları bu kez. @deynepnaz deynebim sanada çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu? Benim kızımda bugün düştü azıcık dizi yaralandı sürekli öptürüyor.. Öyle uyudu kaldı..