Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Nevreste 3 tane 2.var,ne diyorsun bu duruma ,her an her şey olabilir,4 masanın puanları birbirine yakın,keşke Kazen bildirim gönderse de oylama hareketlense.

İnşallah yarınki kontrolde sonuçları iyi çıkar,hastalık hakkında fazla bilgim olmadığından bir şey diyemiyorum,Allah dermansız dert vermesin.
Amin canım, İnşaAllah.
Kuzenim de epilepsi baya takip ettik nasıl kriz geçirdiğini ilacını almayınca fiziken çok yorulunca ya da sinemaya gidince kriz geçirdiğini fark ettik canım. Sen de takip ediyorsundur mutlaka doktora söylemekte fayda var diye düşünüyorum naçizane
Ediyorum canım, zaten dr.a hastalık hakkında herşeyi sorup bilgi almıştım. Karanlık ortamda tv izlemek sinema, epilepsiyi tetikliyor canım.

Nevreste 3 tane 2.var,ne diyorsun bu duruma ,her an her şey olabilir,4 masanın puanları birbirine yakın,keşke Kazen bildirim gönderse de oylama hareketlense.
1.belli değil heran herşey olabilir canım;)
Kazen'in nikahı yeni oldu rahatsız etmek istemiyorum;)
Birde süre uzun elbet oylama hareketlenir;)

-VUSLAT- -VUSLAT- çok geçmiş olsun. Ciddi bişey yoktur inşallah okuyamadım sayfaları bu kez. deynepnaz deynepnaz deynebim sanada çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu? Benim kızımda bugün düştü azıcık dizi yaralandı sürekli öptürüyor.. Öyle uyudu kaldı..
Teşekkür ederim canım,gaz sancısıymış düzeldi Allaha şükür ,şimdi uykum geldi yatalım diyor ben de çıkıyordum ,senin kızını da öptüm canım,çok nazlı bizim kızlar:KK48:

Back
X