• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Hepsi birbirinden başarılı ama ben en çok sevdiğim yemek olan etli yaprak sarmasına verdim oyumu. Herkesin ellerine ve emeklerine sağlık. Başarılar.

@Kakao ve Ben @deynepnaz rüyamda sizi gördüm ya la :olamaz:
Sizlerle karşılaşmışız kalabalık bir yerde ve birbirimizi görünce hemen tanıyoruz..
Kakao sen tam bir hayal kırıklığı idin, çünkü Çad (orta afrikada bir ülke ) asıllıymışsın ve 52 yaşındaymışsın,:KK70:
Aman yarabbim ne güzel sohbet ettik :KK70:

Yarışmaya katılmaktan sdaha zor bir şey varsa oda yarışmayı oylamak hepsi çok güzel hepsi emek ama köfte patates ağzımın suyunu akıttı :rapci:

@Kakao ve Ben @deynepnaz rüyamda sizi gördüm ya la :olamaz:
Sizlerle karşılaşmışız kalabalık bir yerde ve birbirimizi görünce hemen tanıyoruz..
Kakao sen tam bir hayal kırıklığı idin, çünkü Çad (orta afrikada bir ülke ) asıllıymışsın ve 52 yaşındaymışsın,:KK70:
Aman yarabbim ne güzel sohbet ettik :KK70:
Allah iyiliğini versin, rüyaya bak sınır tanımayan cinsinden:KK70::KK70:

Perde pilavini cok severim, diğerleri de enfes duruyordu ama onu gorunce birden canim cekti ve kendisine gitti oyum :KK53:

Kazen senelerden beri patlıcan yemiyorum demişti, @Lisabella patlıcan yemeğine oy vermiş:KK45:,artık eşim yemiyor diye patlıcan yemeği de yapmaz:KK69:(mı acaba?)

hepsi şahaneeee yemeklerrr mmmm missss olsada yesekk :kk77::kk77:

içli kofteye oy veren herkese cok tesekkur ederım oylarınıza layık olacagım ve daha guzel yemeklerle tekrar katılacagımm yarışmalara:KK200::KK200::KK53:

içli kofteye oy veren herkese cok tesekkur ederım oylarınıza layık olacagım ve daha guzel yemeklerle tekrar katılacagımm yarışmalara:KK200::KK200::KK53:
Bir git :sinirli:başarıları bile sahipleniyor, imzaya beni koymuş, o yeşillerden biri benmişim, diğeri de tabii tahmin edileceği üzere tolin'in kendisi:KK70:

Bir git :sinirli:başarıları bile sahipleniyor, imzaya beni koymuş, o yeşillerden biri benmişim, diğeri de tabii tahmin edileceği üzere tolin'in kendisi:KK70:
mune senı sıteye ifşa ettım dıye bu kadar sınırlenme litfennn:KK53::KK53:

Tolin aşkolsun niye söyledin benim senin tariflerin ile katıldıgını:63:
Aferin kendine oy vermemissin:70:

Back
X