Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Teşekkür ederimKürdan kebabı sunum sofrası harika
Allah iyiliğini versin, rüyaya bak sınır tanımayan cinsinden@Kakao ve Ben @deynepnaz rüyamda sizi gördüm ya la
Sizlerle karşılaşmışız kalabalık bir yerde ve birbirimizi görünce hemen tanıyoruz..
Kakao sen tam bir hayal kırıklığı idin, çünkü Çad (orta afrikada bir ülke ) asıllıymışsın ve 52 yaşındaymışsın,
Aman yarabbim ne güzel sohbet ettik![]()
Aynen Mune, uçmuşumAllah iyiliğini versin, rüyaya bak sınır tanımayan cinsinden![]()
Bir gitiçli kofteye oy veren herkese cok tesekkur ederım oylarınıza layık olacagım ve daha guzel yemeklerle tekrar katılacagımm yarışmalara![]()
başarıları bile sahipleniyor, imzaya beni koymuş, o yeşillerden biri benmişim, diğeri de tabii tahmin edileceği üzere tolin'in kendisimune senı sıteye ifşa ettım dıye bu kadar sınırlenme litfennnBir gitbaşarıları bile sahipleniyor, imzaya beni koymuş, o yeşillerden biri benmişim, diğeri de tabii tahmin edileceği üzere tolin'in kendisi
![]()
Tolin aşkolsun niye söyledin benim senin tariflerin ile katıldıgınıiçli kofteye oy veren herkese cok tesekkur ederım oylarınıza layık olacagım ve daha guzel yemeklerle tekrar katılacagımm yarışmalara![]()
bellı olmasın dıye oy vermedım caktırmaTolin aşkolsun niye söyledin benim senin tariflerin ile katıldıgını
Aferin kendine oy vermemissin![]()
Abla sen minik olansın değil miBir gitbaşarıları bile sahipleniyor, imzaya beni koymuş, o yeşillerden biri benmişim, diğeri de tabii tahmin edileceği üzere tolin'in kendisi
![]()
Aferin sanabellı olmasın dıye oy vermedım caktırma![]()