- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 96.899
- Puanlar
- 598
Ne zaman doğacak diye beklerken gözlerimin önünde bir günde değişiyorMaşallah zaman nasıl geçiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman doğacak diye beklerken gözlerimin önünde bir günde değişiyorMaşallah zaman nasıl geçiyor![]()
Korkutmak istemem ama en rahat dönemlerini yaşıyorsun tadını çıkarAllah iyilik sağlık versin ablacım
Tahmin ediyorum boş geçmez cennam sağolsun kusurunada bakmadın @Jenna16
Bu nasıl filmdir abla valla herkes söylerdi de inanmazdım hatta kızardım varmış bir bildikleri![]()
Çok aminNe zaman doğacak diye beklerken gözlerimin önünde bir günde değişiyorçok şükür Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
evlat çok başkaymış
![]()
Affettim gittiAllah iyilik sağlık versin ablacım
Tahmin ediyorum boş geçmez cennam sağolsun kusurunada bakmadın @Jenna16
Bu nasıl filmdir abla valla herkes söylerdi de inanmazdım hatta kızardım varmış bir bildikleri![]()
Nasıl bilir aşkosunuAllah kolaylık versin canım
Film yeni başladı
İyiyim canım sağ ol
@Jenna16 mutlaka etiket yapmıştır![]()
Sen kimseyi unutmuyorsunNasıl bilir aşkosunu![]()
Ayy abla deme artık inanıyorum herşey çıkıyor bir birKorkutmak istemem ama en rahat dönemlerini yaşıyorsun tadını çıkar![]()
Zaman çabuk geçiyor ya ne güzelHoşbuldum miniğim![]()
45 günlük olduk bile çok şükür
Amin Allah razı olsun canım benim güzel dileklerin için
![]()
İyiyim kuzum çok şükür, sen nasılsın?Cennam cansınnasılsın iyimisin
![]()
O günleri sabırsızlıkla bekliyorum miniğimZaman çabuk geçiyor ya ne güzelyakında yüzüne bakıp tebessüm etmeye başlar sapşik
![]()

Allah iyilik sağlık versin cennam çok şükür bende iyiyim ya bin şükürİyiyim kuzum çok şükür, sen nasılsın?![]()
![]()
Tabi öyle abla bakma sen öyle dediğime günün sonunda herşeye değer oluyor elhamdülillahGüzel şeyler bunlar![]()
Sağlıklı olsun gerisi halledilirTabi öyle abla bakma sen öyle dediğime günün sonunda herşeye değer oluyor elhamdülillah![]()
Amin kuzumAllah iyilik sağlık versin cennam çok şükür bende iyiyim ya bin şükür![]()
İnşallah ablacım rabbim herkesin evladına sağlık sıhat versin bizlerde içindeSağlıklı olsun gerisi halledilir![]()
Sağolasın cennam amin inşallahAmin kuzumAllah daha iyi etsin inşallah
![]()