Ayyy bugün sarma sardık ayağa kalktigimizda kimse doğrulamadi rahatça 3 eve sarma sardık 4 tencere falan
Dikilecekler var halıları yarın sereceğim sen neler yapıyorsun
Dünden beri elimi bir şeye sürmeme eylemi yapıyorum. Oruç tutmadığım zamana denk gelseydi yapardım tek kişilik yemek Deneyeceğim ama her ikisini de. Çok teşekkür ederim emeğin için
Aslında Kıbrıs tatlısını ben almıştım
Ciddi planlarım vardı
Sonra soframı yöresel kurmaya karar verdim. Menümü ayarladım. Dedim şimdi çileklerle süslenmiş Kıbrıs tatlısı benim sofrada ne işim var diyecek
Bana yöresel ya da klasik bir tarif lazım dedim. Aslında şekerpare çok iyi olurduSonra iftar menüsü hazırlarken aklıma taş kadayıf geldi ve onu yaptım. Menüm daha uygun oldu
Ayyy bugün sarma sardık ayağa kalktigimizda kimse doğrulamadi rahatça 3 eve sarma sardık 4 tencere falan
Dikilecekler var halıları yarın sereceğim sen neler yapıyorsun
Aslında Kıbrıs tatlısını ben almıştım
Ciddi planlarım vardı
Sonra soframı yöresel kurmaya karar verdim. Menümü ayarladım. Dedim şimdi çileklerle süslenmiş Kıbrıs tatlısı benim sofrada ne işim var diyecek
Bana yöresel ya da klasik bir tarif lazım dedim. Aslında şekerpare çok iyi olurduSonra iftar menüsü hazırlarken aklıma taş kadayıf geldi ve onu yaptım. Menüm daha uygun oldu