Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve kaçsam yetecek banaLokma ya da tulumbanın üstüne bir mum dikselerdi![]()
18 olmadan kaçamazsın.Eve kaçsam yetecek bana![]()
Oldum,kaçtım18 olmadan kaçamazsın.
Bir daha sahur hazırlatmasın diyeSahurdan sonra kabus görsün de uyumasın diyedir o![]()
Oda olabilirBir daha sahur hazırlatmasın diye![]()
Para kimdeyse ona göre çıkıyor demek ki. Ayrıca ben zaten pırlanta kadınlığından altın kadınlığına geçiş yaptım.Eki Görüntüle 3406346
@Margaret Hale hojam bu reklamların bende değil sende çıkması lazım dı pırlanta kadını olarak![]()
Kadın altınla erir diye bir söz vardı altın iyidirPara kimdeyse ona göre çıkıyor demek ki. Ayrıca ben zaten pırlanta kadınlığından altın kadınlığına geçiş yaptım.![]()
Bana yine bildirim gelmemişBaşka bir şey istesem olacakmışsofra geldi
O aydınlanmayı çok geç yaşadım maalesef. Bundan sonra hep altın.Kadın altınla erir diye bir söz vardı altın iyidir![]()
Maşallah yükseliyorO aydınlanmayı çok geç yaşadım maalesef. Bundan sonra hep altın.![]()
Dişil enerjiyi de arttırıyormuş altın takılarO aydınlanmayı çok geç yaşadım maalesef. Bundan sonra hep altın.![]()
Ben öyle bir etki göremedim ama neyse…Dişil enerjiyi de arttırıyormuş altın takılar![]()
Elimdeki gramı çarpıyorum, yine bir milyon etmiyor.Maşallah yükseliyor![]()