- Emoji Skoru
- 63.496
- Puanlar
- 548
Evet geç kaldın ama o konuya atsaydın olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet geç kaldın ama o konuya atsaydın olurdu
Aynaya bakınca normalim ama tartı bana höst diyorSen zayıfsın değil mi![]()
O konuyu gördüm. Yazdım ama köylü sofrasında yoktum. Uçan uçanaEvet geç kaldın ama o konuya atsaydın olurdu![]()
@Margaret Hale Hale uçmadı o konudaO konuyu gördüm. Yazdım ama köylü sofrasında yoktum. Uçan uçana![]()
Ayna önemliAynaya bakınca normalim ama tartı bana höst diyor![]()
Elit köylüyse demek ki@Margaret Hale Hale uçmadı o konudakoyuyumda nazar olmasın
![]()
Üşenmeyip üç hafta pilates yapsam iyi olacakAyna önemli![]()
Kocasının köyü var ondandırElit köylüyse demek ki![]()
Benimde yağ oranım düşük yani normal çıktıÜşenmeyip üç hafta pilates yapsam iyi olacakSanırım ekmeği azaltmam lazım ama en son bunu yaptığımda yağ oranım dengesiz düştü
![]()
Benim o günden beri yüzüm çöktüBenimde yağ oranım düşük yani normal çıktı![]()
Yanında çatal yok oy vermem ben buna
Bende söyledim kuru fasulyeyi çatalsız yemeyiz bizYanında çatal yok oy vermem ben buna![]()
Yanında çatal yok oy vermem ben buna![]()
YağniiBende söyledim kuru fasulyeyi çatalsız yemeyiz biz![]()
![]()

Benim yüzüm şimdilik iyiBenim o günden beri yüzüm çöktü
Hiç de yaşımı bahane etmiyorum yalnız![]()
Bu foturafta adını koyamadığım bir köylülük var ama çataldan değil. Tepsi olabilir.
Ben ne dedim ki yeee niye uçayım@Margaret Hale Hale uçmadı o konudakoyuyumda nazar olmasın
![]()
Tepsi, demir tabak ve ekmek sağ olsunBu foturafta adını koyamadığım bir köylülük var ama çataldan değil. Tepsi olabilir.![]()
6 kiloyu geri alınca yine doldu ama sanki yaşlandım da. Abartıyor da olabilirim tabii ama bence azıcık sarkmış. Hep buradakiler nazar etti. 20lilerimde gösteriyordum halbukisiBenim yüzüm şimdilik iyi![]()
O zaman geri ver6 kiloyu geri alınca yine doldu ama sanki yaşlandım da. Abartıyor da olabilirim tabii ama bence azıcık sarkmış. Hep buradakiler nazar etti. 20lilerimde gösteriyordum halbukisi![]()