• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları(2024)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Ramazan Sofraları '' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    642
  • Anket Kapalı .
Herkese musmutlu hayırlı bayramlar diliyorum 💐.
Sofralar çok güzel ,ellerinize emeğinize sağlık, tam tahmin ettiğim gibi oylamalar 😍.
Damak zevkimize göre oy verdim, ramazan ayında bizi aşure ile buluşturan @Nane limon kabugu ve babamın hep hazır alıp getirdiği için evde de yapılabildiğini bu yarışmada öğrendiğim taş kadayıfı için @Nevreste hanım a da tekrardan teşekkür ediyorum 😊

Sofralar çok güzel ,ellerinize emeğinize sağlık, tam tahmin ettiğim gibi oylamalar 😍.
Damak zevkimize göre oy verdim, ramazan ayında bizi aşure ile buluşturan @Nane limon kabugu ve babamın hep hazır alıp getirdiği için evde de yapılabildiğini bu yarışmada öğrendiğim taş kadayıfı için @Nevreste hanım a da tekrardan teşekkür ediyorum 😊
Hayırlı Bayramlar canım 🥰
Rica ederim 🌹

Çok teşekkür ederim canım 💐
Sen de çok becerikli birisin bu ay olmadı ama inşallah birinci olduğun zaman gelecek ❤️
Aşure pişirmene vesile olmak da güzel 😅

Çok teşekkür ederim canım 💐
Sen de çok becerikli birisin bu ay olmadı ama inşallah birinci olduğun zaman gelecek ❤️
Aşure pişirmene vesile olmak da güzel 😅
Teşekkür ederim çok naziksiniz 🥰, birincilik amacım yok, renk katmak için katılıyorum 😊. Profesyonel olanlar , hakedenler kazansın💐

Back
X