- Emoji Skoru
- 163.447
- Puanlar
- 1.223
Kız niye şaşırdınız canoylaOhhh ne güzel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız niye şaşırdınız canoylaOhhh ne güzel![]()
Teşekkür ederimeline sağlık canım çok güzel olmuş. ben de cevizli basma kadayıf yaptım![]()
Annesi yok mu niye sende kalıyorKız niye şaşırdınız canoyla![]()
Bizim haftasonu gezmeye gidecek ve konaklayacak görümcelerimiz uzakta ya, ondanKız niye şaşırdınız canoyla![]()
22 yıllık evliyim geçen yaz ilk defa görümcemde kaldım. Oda eşim işe gidince deprem korkusundanBizim haftasonu gezmeye gidecek ve konaklayacak görümcelerimiz uzakta ya, ondan![]()
Yaaaa yirim yiaaaaaBizde bayram ve ramazan boyu aşure var tr gelince haber et![]()
Ben hiç kalmadım22 yıllık evliyim geçen yaz ilk defa görümcemde kaldım. Oda eşim işe gidince deprem korkusundan![]()
Aynen öyleBen hiç kalmadımOnlarda sağolsun hadi bu gece misafir olun demediler
![]()
@ASSOSyal in evi çok rahat demekBen hiç kalmadımOnlarda sağolsun hadi bu gece misafir olun demediler
![]()
Çok becerikli olduğundan yemekleri ile eve çekiyordur birde naif kırmaz da kimseyi@ASSOSyal in evi çok rahat demek![]()
Güzel misafir ağırlıyor ağzı var dili yok@ASSOSyal in evi çok rahat demek![]()
Bende misafiri güzel ağırlarım görümcem sabah geldi öğlen gittiGüzel misafir ağırlıyor ağzı var dili yokBulmuşlar pamuk gibi gelini
Kısa ve özBende misafiri güzel ağırlarım görümcem sabah geldi öğlen gitti![]()

Yanlış anlaşılmasın başka şehirden geldi ama işleri gereği kalmadılarBende misafiri güzel ağırlarım görümcem sabah geldi öğlen gitti![]()
Anladık.Yanlış anlaşılmasın başka şehirden geldi ama işleri gereği kalmadılar![]()
Çünkü bize geliyor, kaynanamla aynı şehirdeler zatenAnnesi yok mu niye sende kalıyor![]()
Tmm ben kabul ediyorumBu ay ki seçim vaadimi buldum
Birinci olursam oy verenlere aşure dağıtacağım bol kajulu üstelik![]()
Gözün aydın canomBizim haftasonu gezmeye gidecek ve konaklayacak görümcelerimiz uzakta ya, ondan![]()
Şu cokzel girince alisiyorsun22 yıllık evliyim geçen yaz ilk defa görümcemde kaldım. Oda eşim işe gidince deprem korkusundan![]()