Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizim burada bilinmiyor, o yüzden hazırı bulunmuyor. Bende sen gibi şaplağını kendim yapıyorum.
Hatta fazla fazla yapıp dondurucuya atıyorum yaptığım zaman.
Bir de benim eş kişisi taş kadayıf olarak sevmez, o yüzden onunkini direkt yumurtaya batırıp kızartıyorum. Kendime taş kadayıf yapıyordum.
Bundan sonra kendim yapar mıyım bilmiyorum, babacığımın sevdiği şeyleri yapmak gelmiyor içimden.
Bizim burada bilinmiyor, o yüzden hazırı bulunmuyor. Bende sen gibi şaplağını kendim yapıyorum.
Hatta fazla fazla yapıp dondurucuya atıyorum yaptığım zaman.
Bir de benim eş kişisi taş kadayıf olarak sevmez, o yüzden onunkini direkt yumurtaya batırıp kızartıyorum. Kendime taş kadayıf yapıyordum.
Bundan sonra kendim yapar mıyım bilmiyorum, babacığımın sevdiği şeyleri yapmak gelmiyor içimden.
42 yıllık Sakaryalıyım burada sadece 1 yerde var, onlarda sadece Ramazan’da satar hamurunu ve siparişle getirirler. Ayrıca pahalı satarlar koskoca Sakarya’da tek yerde olduğu için.
O da Ada’da ve bana uzak, hiç sevmem Ada’da (Adapazarı) gezmeyi.
Çocukluğumdan beri hamuru evde yapılırdı, o yüzden evde yaparım.