- Emoji Skoru
- 141.836
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldığı kalorilerin hakkını veriyorŞaşırmazım.![]()
Evvvveeettt elticim. Zaten akıllı idi, şimdi zehir zehir. @Margaret HaleAldığı kalorilerin hakkını veriyor![]()
Ona ben de özellikle bakmıştım hahhahahhahahahhŞaşırmazım.![]()
Bende ancak kendime nohuttan kurabiye yapayımEvvvveeettt elticim. Zaten akıllı idi, şimdi zehir zehir. @Margaret Hale![]()
Farkettim, izini bırakmışsın oraya.Ona ben de özellikle bakmıştım hahhahahhahahahh
Bol kalorili takıl elticim.Bende ancak kendime nohuttan kurabiye yapayım![]()
Yok ya ben 1000 kaloriyi geçmiyorumBol kalorili takıl elticim.
Gerçi benim hâlâ aklımın almadığı şeyler var, bende mi gömsem?![]()
Hahahhahahahhahahahhahahhahah kesin gülmüşümdürFarkettim, izini bırakmışsın oraya.![]()
Yes.Hahahhahahahhahahahhahahhahah kesin gülmüşümdür
Sosyallerde bazen susarAz evvel ne kadar ponçik olduğunu kontrol ediyordum, şaşırdım. Arada ponçikliği bıraktığı oluyormuş @ASSOSyal .![]()
Sen gulunce bende guldumHahahhahahahhahahahhahahhahah kesin gülmüşümdür
Mesela soğuk baklava tadında muhallebi yazmıştın sen tarifine, geçen gün bir üye baklava magnolia yazmıştı o tarifeBir anda 200 oy gelmeyeceğine göre sıkıntı etme Deynep’im.
İsimden kaybettiğim çok oldu zaten, beceremiyorum bu tarif seçmeyi falan.
Tarak tatlısını hatırlatırım.
Sunum falan çok güzel olmuştu, ama ismi bitirmişti.
@Nevreste elticim, önümüzdeki ay direkt sen tarif seç bana.![]()
Künefe de bayağı oy alır diyordum o yüzden. Tarifler kötü değil de siz çok iyisiniz naneyleŞerbet istiyorlarmış demek![]()
İlk defa bu Ramazanda yedim ben. Bayağı güzelmişBende olsam Ramazan’da şerbetli tercih ederim.
Gerçi şimdi olsa 2-3 yassı kadayıf yerim herhalde, canım çekti.![]()
Samsunlular bayağı misafirsever çıktı bırakmıyor kaç saattir, bıraksalar gideceğim SivasaEşinin memleketinde kalacak gibisin sende![]()
Uşak’a geldim ben, tanıdığım yok öylece bekliyorum.Mesela soğuk baklava tadında muhallebi yazmıştın sen tarifine, geçen gün bir üye baklava magnolia yazmıştı o tarife
Künefe de bayağı oy alır diyordum o yüzden. Tarifler kötü değil de siz çok iyisiniz naneyle
İlk defa bu Ramazanda yedim ben. Bayağı güzelmiş
Samsunlular bayağı misafirsever çıktı bırakmıyor kaç saattir, bıraksalar gideceğim Sivasa![]()
Gel elticim daha çok var bekliyorumSavun elticim, ensendeyim (160 oy). @Nevreste![]()
Tarifleri etkili ama sadece tarifin etkisi yok benceMesela soğuk baklava tadında muhallebi yazmıştın sen tarifine, geçen gün bir üye baklava magnolia yazmıştı o tarife
Künefe de bayağı oy alır diyordum o yüzden. Tarifler kötü değil de siz çok iyisiniz naneyle
İlk defa bu Ramazanda yedim ben. Bayağı güzelmiş
Samsunlular bayağı misafirsever çıktı bırakmıyor kaç saattir, bıraksalar gideceğim Sivasa![]()
Eskiden 750-800 kişi oy kullanırdı, şimdi olsa yine yetişemem.Gel elticim daha çok var bekliyorum![]()