- 24 Eylül 2018
- 100.712
- 299.143
- 898
Evde yanmacalarTatil tatil gibi geçmedi benim için sizler ne yaptınız her şey yolunda istediğiniz gibi olmuştur inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde yanmacalarTatil tatil gibi geçmedi benim için sizler ne yaptınız her şey yolunda istediğiniz gibi olmuştur inşallah![]()
Bizim de tatil gibi geçmiyorTatil tatil gibi geçmedi benim için sizler ne yaptınız her şey yolunda istediğiniz gibi olmuştur inşallah![]()
Kimsenin tatil gibi geçmiyormuş. Boşuna ara verdik.Bizim de tatil gibi geçmiyoraynen devam
Zaman kaybıKimsenin tatil gibi geçmiyormuş. Boşuna ara verdik.![]()
Yok ferah ya burası üşünen havalar geldi hattaEvde yanmacalar![]()
Benim için Öyle karışık geçti ki kaç sezonluk dizi çıkar yok artık bu kadar da olmaz denir izlenirkenKimsenin tatil gibi geçmiyormuş. Boşuna ara verdik.![]()
Nispet yapma bizeYok ferah ya burası üşünen havalar geldi hatta
Senin horantan çok.Benim için Öyle karışık geçti ki kaç sezonluk dizi çıkar yok artık bu kadar da olmaz denir izlenirken
Cok sanslisin,bir kac gündür bizde de idare eder,ama yeninsicak hava da yolda maalesefYok ferah ya burası üşünen havalar geldi hatta
Bugün yine çok sıcakCok sanslisin,bir kac gündür bizde de idare eder,ama yeninsicak hava da yolda maalesef
Biri benim akrabam ve eşimin arkaşı diğeri de akraba ve komşum olan iki kişi intihar ettiSenin horantan çok.![]()
Ne desem bilemedimBiri benim akrabam ve eşimin arkaşı diğeri de akraba ve komşum olan iki kişi intihar etti
Yeğenim kaza geçirdi bağırsak yırtılması sonucu ameliyat oldu
Kız kardeşim boşanıyor altatıldı (çocuğu ameliyat sonrası yoğun bakımda olunca öğrendi )
Amin inşallahNe desem bilemedimRabbim ferahlık versin
Allah kolaylık versin![]()
![]()
Allah şifa versin hastalarınıza. Kardeşine de kolaylıklar diliyorum.Biri benim akrabam ve eşimin arkaşı diğeri de akraba ve komşum olan iki kişi intihar etti
Kız kardeşim boşanıyor altatıldı (çocuğu ameliyat sonrası yoğun bakımda olunca öğrendi )
Neler gelmiş başınıza, gelmiş geçmiş olsun canımBiri benim akrabam ve eşimin arkaşı diğeri de akraba ve komşum olan iki kişi intihar etti
Bizim burası idare eder durumdaydı,cok daha beterlerini gördükBugün yine çok sıcak![]()
![]()