Geçmiş olsunValla ben ayağımı sürttum yasom, yaptım sıra sizde artık
Bende yok ama yaygın olarak kullanılan ve beğenilen Karcher var diye biliyorum .size bir şey soracağım. evde buharlı temizleme makinesi olan var mı? varsa hangi marka kullanıyorsunuz?
evet kalite olarak daha iyi sanırım. ben de dün akşam sipariş ettim. ama yine de kullanan var mı ve hangi markalar, memnun musunuz diye sormak istedim.Bende yok ama yaygın olarak kullanılan ve beğenilen Karcher var diye biliyorum .
Kullanan bir kaç kişide sadece bu var benim tanıdığım,sende memnun kalırsın inşallah ,iyi günlerde kullanevet kalite olarak daha iyi sanırım. ben de dün akşam sipariş ettim. ama yine de kullanan var mı ve hangi markalar, memnun musunuz diye sormak istedim.
amin canım inşallahKullanan bir kaç kişide sadece bu var benim tanıdığım,sende memnun kalırsın inşallah ,iyi günlerde kullan
bazı yerlerin temizliği zor oluyor. istediğin gibi olmuyor. çalışınca vakit de kısıtlı. tabi bir de alerjim var. şart olmuştu artıkAmin canım
Bence çok gerekli her eve,sırası gelirse bende istiyorumbazı yerlerin temizliği zor oluyor. istediğin gibi olmuyor. çalışınca vakit de kısıtlı. tabi bir de alerjim var. şart olmuştu artık
SanmamBilmem utanır mıyız
Kurulu sofraya oturmayı seviyoruzHâlâ iftar sofrası kurmayanlar utanın