- Emoji Skoru
- 63.497
- Puanlar
- 548
Mutlu olmalı oysaki yapılan yemekleri yiyipYaaa iste bu konuşan insanlar insanın tüm motivasyonunu bitiriyor,birde derdinide anlatamiyorsun, resmen sinir harbi
Yaptın rahatladın tabiCano sofrayı ne zaman yapacakdırın dın dırınnn
Dimi yani , bi bırakın şu insanları. Oturun yemeginizi yiyin güzel güzelMutlu olmalı oysaki yapılan yemekleri yiyip
Sarma yok içli köfte var hain domdomYaptın rahatladın tabiKenarda bir sarmam bile yok
Sadece onla olmuyor. Herşey bütünüyle güzelSarma yok içli köfte var hain domdom
Bazı noktalar vardır, o noktalardan biri içli köfteSadece onla olmuyor. Herşey bütünüyle güzel
Yarın dr kontrolü var yalnız gidecek oruçlu oruçlu yorulma dedi yalnız yapamaz diye gideceğim yanında dr söylediklerini unutuyor zatenDimi yani , bi bırakın şu insanları. Oturun yemeginizi yiyin güzel güzel
Yok değil canım@Nevreste Nevosum ikinci sofrayı kuran kimdi dün konuyu açmadı@FusRam mı yoksa bana beraber yapalım demişti
Yaşlılık zor canım, Allah şifa versin. İnş sorunsuz yaparsın sofraniYarın dr kontrolü var yalnız gidecek oruçlu oruçlu yorulma dedi yalnız yapamaz diye gideceğim yanında dr söylediklerini unutuyor zaten
Aaaaaa kim o kimmmmmm,isim ver nevosYok değil canım
Evet ya en zorunu yapmış en kolayı yapmamış bende merak ettimAaaaaa kim o kimmmmmm,isim ver nevosneden konuyu açmamış
Fırsatı olmamıştırAaaaaa kim o kimmmmmm,isim ver nevosneden konuyu açmamış
Bu durumları düşünüp pratik şeyler seçtim kısmet artıkYaşlılık zor canım, Allah şifa versin. İnş sorunsuz yaparsın sofrani
En kolay kısımEvet ya en zorunu yapmış en kolayı yapmamış bende merak ettim
Mervis miFırsatı olmamıştır
İnş sorunsuz hallolur canımBu durumları düşünüp pratik şeyler seçtim kısmet artık
Yok değilMervis mi