Aa niye linç gelsin ki sonuçta emek veriyorsun. Bence güzel olmuşturBenim masam o kadar hafif ki yaptım ama linçlenirim diye konuyu açamıyorum
Lincleyen daha iyisini yapsın da görelim ,üstelik senin yaptıkların bence gayet güzel oluyorBenim masam o kadar hafif ki yaptım ama linçlenirim diye konuyu açamıyorum
Niye linçleyelim aşkolsunBenim masam o kadar hafif ki yaptım ama linçlenirim diye konuyu açamıyorum
Aa niye linç gelsin ki sonuçta emek veriyorsun. Bence güzel olmuştur
Masada sarmalar, dolmalar, içli köfteler filan yok, gayet hafif bir menüLincleyen daha iyisini yapsın da görelim ,üstelik senin yaptıkların bence gayet güzel oluyor
Bir çorba yapmak bile cidden zorLincleyen daha iyisini yapsın da görelim ,üstelik senin yaptıkların bence gayet güzel oluyor
Bir çorba yapmak bile cidden zorLincleyen daha iyisini yapsın da görelim ,üstelik senin yaptıkların bence gayet güzel oluyor
Olduğu kadar olmuştur, ekle sen ,bosver kim ne demişMasada sarmalar, dolmalar, içli köfteler filan yok, gayet hafif bir menü
Beğenmeyen daha iyisini yapsın der geçeriz aman ,aynen öyleBir çorba yapmak bile cidden zor
Başka bir telefon ile çekim yaptım, toparlayınca konuyu açarımOlduğu kadar olmuştur, ekle sen ,bosver kim ne demiş
Tamamdır ,emeğine sağlık simdidenBaşka bir telefon ile çekim yaptım, toparlayınca konuyu açarım
Teşekkür ederimTamamdır ,emeğine sağlık simdiden
Ağır masa derken bunu kastediyordu dimii tabii yaaaMasa mermerse ağır olur bebisim
Macera istiyorsan Getir sarmaları S.o.S oynucazEğlence ve macera bizim işimiz. Sürpriz severim
Ben elticiğime her gün raporumu veriyorum, kendisinden birkaç gün daha izinliyim bi keremBu söylediğin imkansıza yakın gibibari @yasminsay deseydin
En sevdiğimMacera istiyorsan Getir sarmaları S.o.S oynucaz
Olsun canım bizim ki adettenMasada sarmalar, dolmalar, içli köfteler filan yok, gayet hafif bir menü
Bir kaç günse iyiBen elticiğime her gün raporumu veriyorum, kendisinden birkaç gün daha izinliyim bi kerem
Ya ne olacağıdı?Ağır masa derken bunu kastediyordu dimii tabii yaaa
Boguluyordum ahahahahahMacera istiyorsan Getir sarmaları S.o.S oynucaz