Onun bu ay dünyadan haberi yok belki görmez dedimİyi ki Nevreste’yi de etiketledin, yoksa haberi olmazdı elticim.
Gelsin de, kahve içirip kendine getireyim.Onun bu ay dünyadan haberi yok belki görmez dedim
Ne güzel olurdu elticimGelsin de, kahve içirip kendine getireyim.Eki Görüntüle 3716808
Az da olsa dinlenmene sevindim elticim. Kaç gündür uykusuzdun.Ne güzel olurdu elticim
Bugün geç kalktım uyudumİlk defa hiç uyanmadan uyumuşum Ama kalktığımdan beri bir şeyler yapıyorum.
Kahve ne güzel olurdu
Ellerine sağlık elticimAfiyet bal şeker olsun
Evet elticim çok şükürAz da olsa dinlenmene sevindim elticim. Kaç gündür uykusuzdun.
Enişte nasıl?
Sağolasın elticim.
Ramazan boyunca kahve içmedim. O nedenle özledim. Yarın inşallah içeceğimGelsin de, kahve içirip kendine getireyim.Eki Görüntüle 3716808
Oy icin teşekkürlerOyyy gerçekten birbirinden güzel sofralar arasında kalmak çok zorduhepsi özenle hazırlanmış hatıra niteliğinde lezzet doluydu Keşke hepsine oy verebilme şansım olsaydı fakat sadece iki seçim hakkım var bu yüzden kalbime en çok dokunan iki sofrayı seçtim. Emeği geçen hepinizin eline sağlık, bu sofralar ruhumuzu doyurdu.y
Aynen aşerdim resmenHepsi mukemmel gece gece dibim düştü
İyi misin yasomKukrişkom
Hayırlı bayramlar aşkomHayırlı bayramlar herkese
Hayırlı bayramlar aşkom