Şöyle oluyor kozleyip dogradigim patlıcanı da ekliyorum menemen yaparken dene bak patlıcan seviyorsan beğenirsin kesinMenemene közlenmiş patlıcan mı o nasıl oluyor kız:)
2 ayım yok bikerem:))) doktor öne çekti haziran 17 18 gibi sezeryan.bu menü herkeze zor geldi belli hem oruç hem yarışma :))Daha 2 ayın var sen bekliyorsun da,ben 8 saati mi beklemeyeyim.?Katılmam diye dusunuyorum bu sefer ama kısmet :))
Açlıktan gözüm döndü bi an saatler uzadı@Hazal sizin ora nireee qızzz öyle bi dedin kutuplar gibi
Patlıcan sevilmez miŞöyle oluyor kozleyip dogradigim patlıcanı da ekliyorum menemen yaparken dene bak patlıcan seviyorsan beğenirsin kesin
Sağlıkla ,hayirlisiyla gelsin de inşallah2 ayım yok bikerem:))) doktor öne çekti haziran 17 18 gibi sezeryan.bu menü herkeze zor geldi belli hem oruç hem yarışma :))
İncir receli filmini ilk izlediğimde kız öyle güzel yedili dur dedim bende gideyim alayım ayy hiç bana göre değildiama patlican receli harika
Canfeb'de miAçlıktan gözüm döndü bi an saatler uzadıkaradeniz tokat kuzum
yani olabilirr mantikliiEv yapımı pizza ya koyabilirsin :)
Yok artıkYemegide sen ayircan yemekleride büyükler yapar
Dene bak ,şahane oluyor :)yani olabilirr mantiklii
inciri bilmiyom ama patlican gercekten süper oluyo minik minikİncir receli filmini ilk izlediğimde kız öyle güzel yedili dur dedim bende gideyim alayım ayy hiç bana göre değildibir daha öyle değişik reçeller denemem
Benim kocam ayvalığa gitti git zeytin al zeytinyağı al dimiiii gitmiş zeytin reçeli almış.aman Allahım nasıl feci bir tat o kim yer anlamadımİncir receli filmini ilk izlediğimde kız öyle güzel yedili dur dedim bende gideyim alayım ayy hiç bana göre değildibir daha öyle değişik reçeller denemem
Her gördüğün reçeli deneme bir dahaİncir receli filmini ilk izlediğimde kız öyle güzel yedili dur dedim bende gideyim alayım ayy hiç bana göre değildibir daha öyle değişik reçeller denemem
benim enisdede tokat resadiye liAçlıktan gözüm döndü bi an saatler uzadıkaradeniz tokat kuzum
Denemeden tiksindimBenim kocam ayvalığa gitti git zeytin al zeytinyağı al dimiiii gitmiş zeytin reçeli almış.aman Allahım nasıl feci bir tat o kim yer anlamadım
Açlıktan gözüm döndü bi an saatler uzadıkaradeniz tokat kuzum
Her gördüğün reçeli deneme bir daha