Neee cidden mi evine gidim ne tarafta acabaCanfeb'de milı acaba ?
Zeytin mi anam herşeyin reçelini yapmak için niye bu çabaBenim kocam ayvalığa gitti git zeytin al zeytinyağı al dimiiii gitmiş zeytin reçeli almış.aman Allahım nasıl feci bir tat o kim yer anlamadım
Ben cesaret edip denemem bile. Yenilikleri hiç sevmem :)yok yok o hatayı bir kere yaptım
Yok,o tokat atıyor ya hep,ondan dedim ,acaba dedimNeee cidden mi evine gidim ne tarafta acaba
Ahahaha yerim ya o almustu cigerim tokatin ilçesiTokat dan mi geliyon da yoksa Harputlu musun
Nerenin nesi meşhur sa reçeli yapılmaya çalışılıyor da yok yani olmuyor işdeZeytin mi anam herşeyin reçelini yapmak için niye bu çaba
Tespit gibi tespitZeytin mi anam herşeyin reçelini yapmak için niye bu çaba
Şimdi de senden yedim tokatiYok,o tokat atıyor ya hep,ondan dedim ,acaba dedim
Anaaa Reşadiye mi bizim resadiye mibenim enisdede tokat resadiye li
Aslında bende pek yeni tatlar deneyemem filmin etkisinde kaldimBen cesaret edip denemem bile. Yenilikleri hiç sevmem :)
Gaza gelmissin,normalAslında bende pek yeni tatlar deneyemem filmin etkisinde kaldim
Tamam tamam,bir hazır çorba,makarna,2de yumurta kırdik mi tamamdıraşk olsun mübarek gün
Ona bile raziyim makarna olsun yeter banaTamam tamam,bir hazır çorba,makarna,2de yumurta kırdik mi tamamdır
Akraba çıkacaklar :))ta kendisii