Hiç şaşırmadımKim olabilir bana maydonoz dedi @Canfeb
Geldim kapattım ya bir sürüBu saate kadar mantı yaptim biriniz yardıma gelmedi
Nasıl yani ?Pro üye özellikleri gitti bende sizdede aynı mı
Sitedeki ziyarercileri ve altta yazan üyeleri göremiyorum :))))Nasıl yani ?
Ben yeni geldiğim için bakamadim pek,ama ben de görmüyorum :)Sitedeki ziyarercileri ve altta yazan üyeleri göremiyorum :))))
Benim deSimdi düzeldi :)))
Demek ki sistemde bir sıkıntı vardı sabahda güncellemeden girememistim :)))Benim de
Ben dün gece de giremedim. :)Planlı çalışma var dediDemek ki sistemde bir sıkıntı vardı sabahda güncellemeden girememistim :)))
Ne oldu sana bişey mi hatırlattı ManisaOoo aman Allahiim manisa mi
Demek ki sistemde bir sıkıntı vardı sabahda güncellemeden girememistim :)))
Ben dün denemedim ama bugün sabahtan giremedimBen dün gece de giremedim. :)Planlı çalışma var dedi
Gece de olmadı ,sabahtaBen dün denemedim ama bugün sabahtan giremedim
Dün gece 1.30 da girdim ama fazla durmadım baktım kimse yoktu :)))Ben dün denemedim ama bugün sabahtan giremedim
Neyse gece yapmaları iyi olmus yoksa aksama kadar vakitde gecmezdi :)))Ben dün gece de giremedim. :)Planlı çalışma var dedi
ben sabahtan beri kaç kere zorladjm elektrik su kesintisi gibi benim için kk da çalışmaNeyse gece yapmaları iyi olmus yoksa aksama kadar vakitde gecmezdi :)))
Bende cook alısmısım kk ya kac defa denedim olmadı uyudumben sabahtan beri kaç kere zorladjm elektrik su kesintisi gibi benim için kk da çalışma
İyice kanımıza işledi bu KkNeyse gece yapmaları iyi olmus yoksa aksama kadar vakitde gecmezdi :)))
Veri tabanı hatası dedikce delleniyor insanben sabahtan beri kaç kere zorladjm elektrik su kesintisi gibi benim için kk da çalışma