Gel canım beklerim biliyorsun adresi :)gelirsem gelirim yanına can komşum benimm
evet sıcak menopoza girmiş gibi dolaşıyorum etrafta of diyeyok minnosum ondan değil cok sicaktir oralar ondan
Ben daimi izleycigim biseycik olmaz damarlarıma işledi artıkKız valla çok bakma psikolojisi bozuluyor insanın. Bende kıza kahvaltı yaptırdım yeni toparlıcam sofrayı
Şuan maşaAllah canavar gibi çalışıyor donma kasma yokNeyse gece yapmaları iyi olmus yoksa aksama kadar vakitde gecmezdi :)))
Banli mıydın üyelik iptali yaptırdınEvdeyim canım fazla ayrıntı vermiyim istersen
Ve aleykümselam canımSelamun aleyküm hayırlı sabahlar
BiliyorummmGel canım beklerim biliyorsun adresi :)
Yaparım canım zaten aksama kadar bir iş yapacak halim olmuyor :))))Oh oh yerime de yap o keyfii :)). İyiyim şükür Kuzum çocukla evle geçiyor benimde zamanım
Evdeyim canım yarın gideceğim öğleden sonraBiliyorummmşimdi dükkandamısın ?
Orasını karıştırmaBanli mıydın üyelik iptali yaptırdın
Maşallah diyelim de gitmesinŞuan maşaAllah canavar gibi çalışıyor donma kasma yok
Valla ya ne bu halin gören menopozda sanarevet sıcak menopoza girmiş gibi dolaşıyorum etrafta of diye
Birde benim ev güneş batana kadar güneş alıyor düşün halimi
Ben daimi izleycigim biseycik olmaz damarlarıma işledi artık
Niyetlimisin sıcakmı Ankara :)Evdeyim canım yarın gideceğim öğleden sonra
Tamam tamam sustumOrasını karıştırmakarıştıracaksan umuma açık alanda karıştırma
Niyetliyim canım,Niyetlimisin sıcakmı Ankara :)
Kız benim evde aynı yazın yarı çıplak geziyom evdeevet sıcak menopoza girmiş gibi dolaşıyorum etrafta of diye
Birde benim ev güneş batana kadar güneş alıyor düşün halimi
Ben daimi izleycigim biseycik olmaz damarlarıma işledi artık
Karadeniz e gelesimis var bu yıl samsun dolaylarına çok para olsa Trabzon falan şöyle bir Karadeniz gezisi yapmak istiyoruz ama bahane olarak gideceğiz Samsun'a daValla ya ne bu halin gören menopozda sanarbende tokattanim canım Karadeniz Bölgesi yazları sıcak ılıman kışlar ılık deselerde inanma
TamamTamam tamam sustumkonusurus bir ara
Benim yerimede yap kankacimYatak keyfi yapıyorum canım :)))
Ramazanda cogu gün evdeyim canım sadece cumartesi calıstım birde yarın işleri var yarın gideceğim:)
Sen nasılsın canım ❤
Yok bana gerçeğin peşinde sarmiyor müge daha gerçekçi sankiKız benim evde aynı yazın yarı çıplak geziyom evde..
İyi ozaman sorun teşkil etmez annemde senin gibi mügecibende gerçeğin peşindenin izleyicisiyim :))
Trabzon Rize efsane git mutlaka canım samsunda öyleKaradeniz e gelesimis var bu yıl samsun dolaylarına çok para olsa Trabzon falan şöyle bir Karadeniz gezisi yapmak istiyoruz ama bahane olarak gideceğiz Samsun'a da