- Emoji Skoru
- 37.309
- Puanlar
- 798
He dur ben diyecemHadi bişey diyonuzmu ben tatlı yapmaya gidiyorum
Iftar sonrası tartılsak sonuncu oluruz
Hadi inşallah ne güzel dedin öyle
Biraz stresliyim kankacim .Birazdan okula gidip öğretmene hediyesini vericez ordan hastaneye gidip sonucu alıp gostercem Dr a gece uyuyamadım hiç .Bakalım inşallah temiz çıkar.Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤
şükür bu güne sen nasılsınHoşbulduk canımnasılsın
bilmiyordumSgsgsgs ben ondanda tokatliyim bi kerem tokat benden sorulur ayrica canoya ben ogrettim tokati djsjsj
Aynen öyle bir sürü çocuk yetim kaldı her gün ölüyor onlar bizler bahsedildikce üzülüyoruzTesekkur ederim canim
Ates dusdugu yeri yakar diye bosuna dememisler
Kolay gelsin canımHadi bişey diyonuzmu ben tatlı yapmaya gidiyorum
Yok canım gecen hafta bir sürü içli köfte yapmıstı :))Foto icin disari cikarip tekrar dolaba mi kaldirdi diyosun yani:)
inşallah canımBiraz stresliyim kankacim .Birazdan okula gidip öğretmene hediyesini vericez ordan hastaneye gidip sonucu alıp gostercem Dr a gece uyuyamadım hiç .Bakalım inşallah temiz çıkar.
Stres yapma canım inşallah sonuclar cok güzel cıkacakBiraz stresliyim kankacim .Birazdan okula gidip öğretmene hediyesini vericez ordan hastaneye gidip sonucu alıp gostercem Dr a gece uyuyamadım hiç .Bakalım inşallah temiz çıkar.
Bende okula pattis kizartayim bari kadı görüşürüz :))
Geçmiş olsun canım neyin vardı kiBiraz stresliyim kankacim .Birazdan okula gidip öğretmene hediyesini vericez ordan hastaneye gidip sonucu alıp gostercem Dr a gece uyuyamadım hiç .Bakalım inşallah temiz çıkar.
Guzel haberlerle gelirsin insallah canimBiraz stresliyim kankacim .Birazdan okula gidip öğretmene hediyesini vericez ordan hastaneye gidip sonucu alıp gostercem Dr a gece uyuyamadım hiç .Bakalım inşallah temiz çıkar.
O yardinlarin hic biri babanin yerini tutmasa da yine de Allah razi olsun yardim edenlerdenşükür bu güne sen nasılsın
bilmiyordum
Aynen öyle bir sürü çocuk yetim kaldı her gün ölüyor onlar bizler bahsedildikce üzülüyoruz
Şükür ki bazı insanımız sahip çıktı yetimlere bir çoğu okutuldu şükür
Ama keşke insan hayatı bu kadar ucuz olmasaydı
Görüşürüz canım kolay gelsinBende okula pattis kizartayim bari kadı görüşürüz :))
Teşekkür ederim canım benim seni sormalıHoşbulduk tokatlı kuzumnasılsın
Kolay gelsin canım ❤Bende okula pattis kizartayim bari kadı görüşürüz :))
Amin inşallah sağol kuzumGuzel haberlerle gelirsin insallah canim
O yardinlarin hic biri babanin yerini tutmasa da yine de Allah razi olsun yardim edenlerden
Hayırlısı ile güzel çıksın inşallah canımBiraz stresliyim kankacim .Birazdan okula gidip öğretmene hediyesini vericez ordan hastaneye gidip sonucu alıp gostercem Dr a gece uyuyamadım hiç .Bakalım inşallah temiz çıkar.
Aminn Çok sağol canimmHayırlısı ile güzel çıksın inşallah canım
Yine gelBende okula pattis kizartayim bari kadı görüşürüz :))