Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.741 Zipzip- .!.: Içli köftelerin hazır zaten hiç ugrasma yeniden yapmakla :)) Ana yemek olarak mı mantı vereceksin canım Genişletmek için tıkla... Yani öyle düşündüm yetmezmi ortaya haluj da koyucam
Zipzip- .!.: Içli köftelerin hazır zaten hiç ugrasma yeniden yapmakla :)) Ana yemek olarak mı mantı vereceksin canım Genişletmek için tıkla... Yani öyle düşündüm yetmezmi ortaya haluj da koyucam
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.169 303.107 698 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.742 Hoşgeldin Kukrim
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.201 437.846 898 35 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.743 Blue_Perii .!.: İftardan sonra tartılsınlar bide :). Ay hadi inşallah 1. Olun Genişletmek için tıkla... Iftar sonrası tartılsak sonuncu oluruz Hadi inşallah ne güzel dedin öyle
Blue_Perii .!.: İftardan sonra tartılsınlar bide :). Ay hadi inşallah 1. Olun Genişletmek için tıkla... Iftar sonrası tartılsak sonuncu oluruz Hadi inşallah ne güzel dedin öyle
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.329 798 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.744 Zipzip- .!.: Basın sağolsın canım bilmiyordum bunu Genişletmek için tıkla... Canfeb .!.: Başın sağolsun canım Genişletmek için tıkla... Hazal .!.: Ayyy Kıyamam sana kuzum benim çok üzüldüm Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun kizlar tesekkur ederim Canfeb .!.: Sus kız moralimi bozma uyumusum gece 3 te yattım ☺ Genişletmek için tıkla... Bari bi seyler yaptin mi aksam?:) Zipzip- .!.: Içli köftelerin hazır zaten hiç ugrasma yeniden yapmakla :)) Ana yemek olarak mı mantı vereceksin canım Genişletmek için tıkla... Foto icin disari cikarip tekrar dolaba mi kaldirdi diyosun yani:) Minikriko .!.: Bilmiyordum canım basın sağolsun Senin için de çok zor olmuştur bir çoğu eşimin arkadaşıydı Eşimden duyduklarım kanımi döndürdü benim o zaman günlerce kendimize gelemedik Her ambulans sesi ile ağlıyordum ... Rabbim bir daha uasatmasin Sana da sabir versin Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim canim Bazi olaylar insani icten etkiliyo gercekten
Zipzip- .!.: Basın sağolsın canım bilmiyordum bunu Genişletmek için tıkla... Canfeb .!.: Başın sağolsun canım Genişletmek için tıkla... Hazal .!.: Ayyy Kıyamam sana kuzum benim çok üzüldüm Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun kizlar tesekkur ederim Canfeb .!.: Sus kız moralimi bozma uyumusum gece 3 te yattım ☺ Genişletmek için tıkla... Bari bi seyler yaptin mi aksam?:) Zipzip- .!.: Içli köftelerin hazır zaten hiç ugrasma yeniden yapmakla :)) Ana yemek olarak mı mantı vereceksin canım Genişletmek için tıkla... Foto icin disari cikarip tekrar dolaba mi kaldirdi diyosun yani:) Minikriko .!.: Bilmiyordum canım basın sağolsun Senin için de çok zor olmuştur bir çoğu eşimin arkadaşıydı Eşimden duyduklarım kanımi döndürdü benim o zaman günlerce kendimize gelemedik Her ambulans sesi ile ağlıyordum ... Rabbim bir daha uasatmasin Sana da sabir versin Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim canim Bazi olaylar insani icten etkiliyo gercekten
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.169 303.107 698 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.745 Selenofil Canfeb seni sever o da tokat aşığı
Selenofil ❤ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 12.489 13.623 498 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.746 Canfeb .!.: Biraz daha uyumam gerektiğini biliyordum ☺ Genişletmek için tıkla... Ben olsam mantı yaptım diye kendime ödül verirdim ki zaten bence markettekiler çok daha güzel tavsiye ederim valla bak denenmistir
Canfeb .!.: Biraz daha uyumam gerektiğini biliyordum ☺ Genişletmek için tıkla... Ben olsam mantı yaptım diye kendime ödül verirdim ki zaten bence markettekiler çok daha güzel tavsiye ederim valla bak denenmistir
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.169 303.107 698 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.747 BirTutamMutluluk20 .!.: Allah razi olsun kizlar tesekkur ederim Bari bi seyler yaptin mi aksam?:) Foto icin disari cikarip tekrar dolaba mi kaldirdi diyosun yani:) Tesekkur ederim canim Bazi olaylar insani icten etkiliyo gercekten Genişletmek için tıkla... Olaydan bayağı bir sonra gittim şehitliğe hem ağladım hem dua ettim Eşim her birinin başında yaşadığı anıları anlattıkça daha kötü oldum Bugün ziyaretçi çoktur 5 dakikalık haber olur sadece
BirTutamMutluluk20 .!.: Allah razi olsun kizlar tesekkur ederim Bari bi seyler yaptin mi aksam?:) Foto icin disari cikarip tekrar dolaba mi kaldirdi diyosun yani:) Tesekkur ederim canim Bazi olaylar insani icten etkiliyo gercekten Genişletmek için tıkla... Olaydan bayağı bir sonra gittim şehitliğe hem ağladım hem dua ettim Eşim her birinin başında yaşadığı anıları anlattıkça daha kötü oldum Bugün ziyaretçi çoktur 5 dakikalık haber olur sadece
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.748 BirTutamMutluluk20 .!.: Allah razi olsun kizlar tesekkur ederim Bari bi seyler yaptin mi aksam?:) Foto icin disari cikarip tekrar dolaba mi kaldirdi diyosun yani:) Tesekkur ederim canim Bazi olaylar insani icten etkiliyo gercekten Genişletmek için tıkla... Mantı yaptım ya dün yetmezmi ☺yok kız köfteleri fazla yapıp buzluga atıyorum
BirTutamMutluluk20 .!.: Allah razi olsun kizlar tesekkur ederim Bari bi seyler yaptin mi aksam?:) Foto icin disari cikarip tekrar dolaba mi kaldirdi diyosun yani:) Tesekkur ederim canim Bazi olaylar insani icten etkiliyo gercekten Genişletmek için tıkla... Mantı yaptım ya dün yetmezmi ☺yok kız köfteleri fazla yapıp buzluga atıyorum
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.201 437.846 898 35 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.749 Canfeb .!.: Yani öyle düşündüm yetmezmi ortaya haluj da koyucam Genişletmek için tıkla... Yeter aslında canım da haluj varken mantı yerine baska ana yemek yapabilirdin gibi sanki ama baska yemege gerek yok bir sürü ikram var
Canfeb .!.: Yani öyle düşündüm yetmezmi ortaya haluj da koyucam Genişletmek için tıkla... Yeter aslında canım da haluj varken mantı yerine baska ana yemek yapabilirdin gibi sanki ama baska yemege gerek yok bir sürü ikram var
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.750 Hazal .!.: Ben olsam mantı yaptım diye kendime ödül verirdim ki zaten bence markettekiler çok daha güzel tavsiye ederim valla bak denenmistir Genişletmek için tıkla... Yok be marketteki hamur gibi dondurulmuş denedik
Hazal .!.: Ben olsam mantı yaptım diye kendime ödül verirdim ki zaten bence markettekiler çok daha güzel tavsiye ederim valla bak denenmistir Genişletmek için tıkla... Yok be marketteki hamur gibi dondurulmuş denedik
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.149 155.263 598 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.751 Minikriko .!.: Hoşgeldin Kukrim Genişletmek için tıkla... Hoşbulduk canım nasılsın
Selenofil ❤ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 12.489 13.623 498 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.752 Minikriko .!.: Selenofil Canfeb seni sever o da tokat aşığı Genişletmek için tıkla... Sgsgsgs ben ondanda tokatliyim bi kerem tokat benden sorulur ayrica canoya ben ogrettim tokati djsjsj
Minikriko .!.: Selenofil Canfeb seni sever o da tokat aşığı Genişletmek için tıkla... Sgsgsgs ben ondanda tokatliyim bi kerem tokat benden sorulur ayrica canoya ben ogrettim tokati djsjsj
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.201 437.846 898 35 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.753 kukrim27 .!.: Nasılsın kankacim Genişletmek için tıkla... Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.754 Zipzip- .!.: Yeter aslında canım da haluj varken mantı yerine baska ana yemek yapabilirdin gibi sanki ama baska yemege gerek yok bir sürü ikram var Genişletmek için tıkla... Haluj u çok yapmadim canım bide severlermi bilmiyorum mantiyi seviyorlar ☺
Zipzip- .!.: Yeter aslında canım da haluj varken mantı yerine baska ana yemek yapabilirdin gibi sanki ama baska yemege gerek yok bir sürü ikram var Genişletmek için tıkla... Haluj u çok yapmadim canım bide severlermi bilmiyorum mantiyi seviyorlar ☺
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.442 105.701 798 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.755 Minikriko .!.: Daimi izleyici böyle olur işte Genişletmek için tıkla... Bencede
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.329 798 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.756 Blue_Perii .!.: Başın sağolsun tatlım Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim canim Minikriko .!.: Olaydan bayağı bir sonra gittim şehitliğe hem ağladım hem dua ettim Eşim her birinin başında yaşadığı anıları anlattıkça daha kötü oldum Bugün ziyaretçi çoktur 5 dakikalık haber olur sadece Genişletmek için tıkla... Ates dusdugu yeri yakar diye bosuna dememisler
Blue_Perii .!.: Başın sağolsun tatlım Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim canim Minikriko .!.: Olaydan bayağı bir sonra gittim şehitliğe hem ağladım hem dua ettim Eşim her birinin başında yaşadığı anıları anlattıkça daha kötü oldum Bugün ziyaretçi çoktur 5 dakikalık haber olur sadece Genişletmek için tıkla... Ates dusdugu yeri yakar diye bosuna dememisler
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.757 Hadi bişey diyonuzmu ben tatlı yapmaya gidiyorum
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.201 437.846 898 35 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.758 Canfeb .!.: Haluj u çok yapmadim canım bide severlermi bilmiyorum mantiyi seviyorlar ☺ Genişletmek için tıkla... Anladım canım o zaman mantı yeter hem seviyorlarmıs :))
Canfeb .!.: Haluj u çok yapmadim canım bide severlermi bilmiyorum mantiyi seviyorlar ☺ Genişletmek için tıkla... Anladım canım o zaman mantı yeter hem seviyorlarmıs :))
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.201 437.846 898 35 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.759 Canfeb .!.: Hadi bişey diyonuzmu ben tatlı yapmaya gidiyorum Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin canım
Canfeb .!.: Hadi bişey diyonuzmu ben tatlı yapmaya gidiyorum Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin canım
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 13 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.760 Zipzip- .!.: Kolay gelsin canım Genişletmek için tıkla... Saol canım