tşk ederim.bildirim gelince direk daldım.şimdi okudum açıklamayıİkisi de Ramazan sofraları,benim link yolladigim sadece hazırda olan sofranizin resmini çekip katilabileceğiniz bir yarışma . Sütaş ürünü ekleyip,resim çekip katılabilirsiniz
Rica ederim :)Tamamdırtşk ederim.bildirim gelince direk daldım.şimdi okudum açıklamayı
Evet Sütaş farklı :)) Ramazan sofraları farklı canımiki farklı yarışmamı açıldı ve ikiside ramazazn sofralarımı
Sosyallige bak bahçede ot yolmakSosyal minik maşallah
Selam abla hoşgeldin nasılsın :))Selamlar hanımlar
SelammSelamlar hanımlar
Başına iş açmisin deseneEşim kafayı koyar koymaz uyur
@kukrim27 dün komşular iftar öncesi oturalım dediler işlerimi bile bitirmeden indim
Eşim geldi bahçedeki otları yolmaya başladı kadınlar da kendi kendine bizde yardım edelim deyince giriştik bahçeye
Ve karar verdik hazır bahçede temizken iftarı burda yapalım bir gün dedik oda bende çıktı
Biri canım kısır ısıtıyor dedi adamlar yokken iftara yapalım dedim boş boğaz ben
Velhasıl kelam dün butun gün iftar öncesi ve sonrası asafidaydik
Çok yorgundum hiç girmedim
Hiç sorma benimdeRamazan sofraları Sütaş iftar sofraları ramazan iftar sahur menüleri kafam döndü @Nevreste
Yemek yapmak zor gelmez bana sadece bahçe kısmı yorucuydu ve işleri bitirmeden aşağı inmek demek evde bir yığın işin beklemeks bayağı zor olduBaşına iş açmisin desenene güzel uyuyordum şimdi halı yıkama geldi uyandirdi
İkisink bile karistiriyorken birde Sütaş topigi çıktıHiç sorma benimde
Ne yaptın duşakabin takildimi bitmedi mi senin tadilat işleriYemek yapmak zor gelmez bana sadece bahçe kısmı yorucuydu ve işleri bitirmeden aşağı inmek demek evde bir yığın işin beklemeks bayağı zor oldu
Bitti bitti şükür duşakabin geçen cuma takıldı sonra İzmir e geçtik bu hafta yine İzmir e gidilecek çok iş var kukrim coookkkNe yaptın duşakabin takildimi bitmedi mi senin tadilat işleri
Allah kolaylık versin arkadaşımBitti bitti şükür duşakabin geçen cuma takıldı sonra İzmir e geçtik bu hafta yine İzmir e gidilecek çok iş var kukrim coookkk
Selam abla hoşgeldin nasılsın :))
Selamm
Günaydın canım ❤Günaydın ,Tünaydın Ballar
Tünaydın güzel kankacimTünaydın ❤