Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Nasıl şey be karı koca dengesizler geçmiş olsun canım

Gözün aydın canım

geçmiş olsun kuzucuk senin suçun yok terbiyesiz olan insanların gün gelir onlarda zor durumda kalır kendileri gibi insan çıksın karşılarına ben hep bunu diliyorum
saol cnm hayatimda ilk defa sıra istedim ondada mecbur kaldim boyle olacagini bilseydim kacarak uzaklasırdim ordan bela iste cagırdı resmen.

Geçmiş olsun canım Allah bildiği gibi yapsın onları çocuğun var birde senin. Ülkece çok tahammülsüz saygısız bir zamandayız inşallah evlatlarımız ileride daha huzurlu günler görürler

Geçmiş olsun canım Allah bildiği gibi yapsın onları çocuğun var birde senin. Ülkece çok tahammülsüz saygısız bir zamandayız inşallah evlatlarımız ileride daha huzurlu günler görürler
insallah kuzum saol inan okadar zor durumda kalmasam asla agiz acmam hayatimda ilk defa sira istedim ve hayatımın yanlısını yaptim..

insallah kuzum saol inan okadar zor durumda kalmasam asla agiz acmam hayatimda ilk defa sira istedim ve hayatımın yanlısını yaptim..
Canım sıra istemende bi sıkıntı Yok aslında onlar asıl saygısızca davranan kusura bakmayın acil işim var veremem sıramı dese sanki sen ona bşy diyeceksin Allah iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın şükür bşy yapmamışlar sana

aynen bana veremem dese kabulüm zorla síasına gecicek degilimya ama bianda bagirip cagirip olayi buralara getirdi.
adam kucagimda cocuk varmis yokmus takan biri degildi zaten cok sükür bunada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…